Zaterdag 2 januari 2021 08:00 - 11:00 uur

Zonsopgang op de Kalmthoutse Heide

Het gebeurt iedere dag: de zon die opkomt. Zo gewoon en toch blijft het iets magisch. Deze ochtend gaan we genieten van een volle maan die plaats maakt voor de opgaande zon. De nacht maakt plaats voor de dag net zoals 2020 plaats gemaakt heeft voor 2021. De zon komt op. Letterlijk en symbolisch. Na een aantal dagen van stilstand, zullen de dagen vanaf vandaag weer langzaam aan gaan lengen.

 

Themawandeling: Ontwaken

We ontwaken in de kou en bij prachtige vergezichten op de hei. We wandelen en we vertragen. Ondanks dat je buiten bent, keer je vanzelf wat meer naar binnen. Wat wil er in jou ontwaken? Ik laat je de natuur spiegelen.

 

Op blote voeten?

De Kalmthoutse Heide is een prachtig natuurgebied waar je heel goed op blote voeten kunt wandelen. Wellicht is dit iets wat buiten je comfort zone ligt en al helemaal met de winterse temperaturen. Juist door je grenzen iets te verleggen kun je tot verrassende inzichten komen die je anders niet zou hebben gehad. Durf jij het aan om een stukje blootsvoets te gaan? Het mag, maar moet uiteraard niet.

 

Het gaat deze ochtend om jou, de natuur en verder niets anders.

Heb je zin in een ochtend me-time waarbij je je wilt laten betoveren door de opgaande zon en bewust contact kunt maken met de/je natuur?

Schrijf je in en wandel mee.

Blog over blootsvoets wandelenFoto'sPraktische informatie

Echt iets voor jou als je:

  • wil genieten van de magie van de zonsopgang in de natuur;
  • bewust en in stilte de natuur wil beleven;
  • het nieuwe jaar in stilte tegemoet wilt gaan;
  • heerlijk tot rust wil komen;
  • toe bent aan een ochtend me-time;

Deelnameprijs

20,00 euro

De deelnameprijs wordt gerestitueerd indien de workshop vanwege overheidsmaatregelen mbt Corona geannuleerd wordt. Voor meer informatie zie de reis & workshop voorwaarden.

Inschrijven

Wanneer?

Zaterdag 2 januari 2021 08:00 - 11:00 uur

Voor wie?

Voor iedereen die tot rust wil komen en bewust contact wil maken met de natuur en zichzelf.

Waar?

We komen samen op de parkeerplaats bij De Vroente nabij de oversteekplaats aan de Putsesteenweg. De Vroente is gelegen aan de Putsesteenweg 129 in Kalmthout.