Praktijk voor complementaire geneeskunde

Binnen mijn praktijk combineer ik

  • een energetische behandeling met het bioresonantie apparaat SCIO
  • voedingsadvies (eventueel aangevuld met suppletie)
  • én gewoon een fijn gesprek van mens tot mens.

Energetische behandeling met SCIO bioresonantie therapie

Het uitgangspunt is dat ieder mens een elektromagnetisch veld bezit, waarvan de energie, zolang die niet verstoord is, ondersteunend en voedend inwerkt op het lichaam. Verstorende factoren ontregelen dat energetisch veld, waardoor de werking van zelf genezing vermindert en er binnen het fysieke lichaam klachten ontstaan. Door energetisch te behandelen met bioresonantie therapie kun je een positieve invloed uitoefenen op dat energetische veld. Dit gaat uit van het principe dat alles  een eigen specifieke trillingsfrequentie heeft. Alle lichaamscellen, maar bijvoorbeeld ook voeding, vitaminen, pathogenen, enzovoort hebben hun eigen specifieke trilling. Met bioresonantie therapie kun je de juiste trillingsfrequentie naar het lichaam sturen om het energetisch veld te ondersteunen.  
Lees verder over SCIO Bioresonantie therapie ...

Voeding eventueel aangevuld met suppletie

Natuurlijk is het prachtig dat we het energetisch veld kunnen ondersteunen met geavanceerde apparatuur. Echter is het minstens zo belangrijk dat je je lichaam de juiste bouwstoffen geeft. Daarom kijken we samen naar jouw voedingspatroon en welke invloed je daarmee kunt uitoefenen op je gezondheid.
Lees verder over orthomoleculaire geneeskunde ...

Een gesprek van mens tot mens

De  manier waarop je in het leven staat, heeft invloed op je gezondheid. Werkelijk alles om ons heen 'voedt' ons. Een kritische blik daar op werpen, kan heel zinvol zijn.
Lees verder over lifestyle ...


Geneeswijzen en achtergronden

In mijn praktijk maak ik gebruik van diverse geneeswijzen en achtergronden:Vito 'N Fit is Amare geworden

Mijn praktijk  was sinds 2011 handelend onder de naam Vito 'N Fit.
De bedrijfsactiviteiten van Vito 'N Fit zijn overgegaan in Amare.