Voorwaarden workshops

Deelnamekosten

Bij sommige workshops kun je de deelnamekosten ter plaatse voldoen.
Bij andere workshops vragen we jij bij inschrijving de deelnamekosten van de workshop te voldoen. Hiermee kunnen we je plaatsje reserveren.
Bij de workshop staat vermeld welke betaalmethode van toepassing is.

 

Minimum aantal deelnemers

De workshops met een minimum aantal deelnemers gaan pas door als het minimum aantal deelnemers bereikt is. Indien het minimum aantal deelnemers drie dagen voor de aanvang van de workshop niet bereikt is, dan wordt de workshop geannuleerd. De betaalde deelnamekosten van de workshop zal door Amare worden gerestitueerd aan de deelnemer. Amare is niet aansprakelijk voor overige kosten die de deelnemer gemaakt heeft.

Het is ook mogelijk deel te nemen op een andere datum.

 

Annulering door de deelnemer bij workshops waarvan de deelnamekosten bij inschrijving voldaan zijn

Indien je ten laatste 72 uur voor aanvang van de workshop annuleert, dan ontvang je de deelnamekosten retour.

Indien je binnen 72 uur voor aanvang van de workshop annuleert, dan vindt er geen restitutie van de deelnamekosten plaats. Hier kan van worden afgeweken, indien Amare slechts gedeeltelijk of geen financieel nadeel ondervindt van de annulering. Dit zal door Amare beoordeeld worden.

Het is ook mogelijk je te laten vervangen.

Het is ook mogelijk de workshop op een ander moment te volgen. Echter enkel indien er een andere workshop gepland staat.

 

Annuleringen dienen altijd schriftelijk of per email te worden gemeld bij Amare. De dag dat deze schriftelijke of digitale annulering binnenkomt, geldt als de annuleringsdatum. Wanneer deze buiten kantooruren wordt gestuurd, geldt de eerstvolgende werkdag als annuleringsdatum.

 

Annulering door Amare

Amare heeft het recht om de workshop wegens overmacht te annuleren.

In dat geval zal Amare zorg dragen voor restitutie van de betaalde deelnamekosten. Amare kan niet aansprakelijk worden gesteld voor kosten, anders dan de betaalde deelnamekosten, gemaakt door de deelnemer.

 

Reikwijdte workshops

De workshops zijn niet bedoeld ter vervanging voor medisch advies. Raadpleeg bij klachten altijd een arts.

 

Aansprakelijkheid

Amare kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele ongevallen of wijzigingen in de workshop door onvoorziene omstandigheden of, in welke vorm dan ook, voor beschadiging, verlies, diefstal en/of beschadiging van uw eigendommen of die van derden, of voor letsel en/of andersoortige schade.

 

Akkoord

Door je in te schrijven, ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden.