Mijn werkwijze

In mijn praktijk combineer ik

  • een energetische meting en behandeling met het allernieuwste bioresonantie apparaat QUEX S
  • de helende energie van mijn handen
  • coaching, psycho energetisch of natuurcoaching
  • voedingsinterventie (eventueel aangevuld met suppletie)


Wat anderen zeggen ...


Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens de eerste behandeling bespreken we wat je doelen en wensen zijn. We bespreken eventuele gezondheidsproblemen en/of wat jou belast.

Daarna nodig ik je uit om op de massagetafel te gaan liggen. Je kunt je kleding aanhouden. Ik meet je door met een geavanceerd apparaat QUEX S Bioresonantie. Ik kijk naar mineralen, vitaminen, aminozuren, voedingsintoleranties, pathogenen, maar ook naar emoties, organen, ruggenwervels, chakra's, energetische doorstroming, enzovoort.

Vervolgens ga ik behandelen met QUEX S Bioresonantie en ondersteun ik de behandeling met de helende energie van mijn handen. Dit wordt ervaren als een moment van rust waarop je even niets moet.

Ondertussen krijg je inzichten en bruikbare tips met betrekking tot lifestyle, voeding en/of suppletie. Kortom we bespreken hoe jij aan het roer kunt staan van jouw eigen gezondheid.

Heb je behoefte aan coaching dan plannen we daarvoor een sessie in, zodat je ook echt stappen kunt zetten en belastende patronen kunt doorbreken.

 

Lees meer over de achtergronden die ik toepas ...
Energetische meting en behandeling met QUEX S bioresonantie

Ieder mens heeft een elektromagnetisch veld om zijn fysieke lichaam. In dat veld zit informatie welke te meten is met een bioresonantie apparaat. Zo'n meting geeft inzicht in belastende factoren zoals bijvoorbeeld allergenen, pathogenen, toxines, psychische belastingen, tekorten op het gebied van vitaminen, mineralen, aminozuren.


Het interessante is: de QUEX S meet niet alleen. Het behandelt ook. Door middel van het terugsturen van frequenties naar dit veld. Hiermee kun je een positieve invloed uitoefenen op dat energetische veld met als doel dat het ondersteunend en voedend inwerkt op het lichaam. 
Lees verder ...