Mijn werkwijze

In mijn praktijk combineer ik

  • een energetische meting en behandeling met het allernieuwste bioresonantie apparaat QUEX S
  • de helende energie van mijn handen
  • coaching, psycho energetisch of natuurcoaching
  • voeding & suppletie
  • visualisatie & meditatie

Lees meer over de geneeswijzen en toepassingenHoe gaat het in zijn werk?

Tijdens het eerste consult bespreken we wat je doelen en wensen zijn. We bespreken eventuele gezondheidsproblemen en/of wat jou belast.

Daarna gaan we meten. Ik vraag je om je schoenen en sokken uit te doen en vervolgens krijg je
bandjes om je hoofd, polsen en enkels. Ik meet je door met een geavanceerd apparaat QUEX S Bioresonantie. Tijdens de meting kijk ik naar mineralen, vitaminen, aminozuren, voedingsintoleranties, pathogenen, maar ook naar emoties, organen, ruggenwervels, chakra's, energetische doorstroming, enzovoort.

Vervolgens ga ik behandelen met QUEX S Bioresonantie en ondersteun ik de behandeling met de helende energie van mijn handen. Daarnaast werk ik met ademhalings- en visualisatietechnieken. Dit wordt ervaren als een moment van rust waarop je even niets moet en aandacht kunt hebben voor jezelf.


Ondertussen krijg je inzichten en bruikbare tips met betrekking tot lifestyle, voeding en/of suppletie. Kortom we bespreken hoe jij aan het roer kunt staan van jouw eigen gezondheid.

Heb je behoefte aan coaching dan plannen we daarvoor een sessie in. Dit geeft je nog meer inzicht en motiveert je om de nodige stappen te zetten om eventueel belastende patronen te doorbreken.

 

Lees meer over de achtergronden die ik toepas ...Wat anderen zeggen ...


Energetische meting en behandeling met QUEX S bioresonantie

Ieder mens heeft een elektromagnetisch veld om zijn fysieke lichaam. In dat veld zit informatie welke te meten is met een bioresonantie apparaat. Zo'n meting geeft inzicht in belastende factoren zoals bijvoorbeeld allergenen, pathogenen, toxines, psychische belastingen, tekorten op het gebied van vitaminen, mineralen, aminozuren.


Het interessante is: de QUEX S meet niet alleen. Het behandelt ook. Door middel van het terugsturen van frequenties naar dit veld. Hiermee kun je een positieve invloed uitoefenen op dat energetische veld met als doel dat het ondersteunend en voedend inwerkt op het lichaam. 
Lees verder ...