(LONG)Covid - behandeling & ontstoren vaccins

Je kunt bij mij terecht voor:

  • behandeling van LONG Covid
  • behandeling en persoonlijk advies over (langdurige) restklachten na een besmetting (via bioresonantie, voeding & suppletie)
  • behandeling van symptomen na / tgv vaccinatie (via bioresonantie, voeding & suppletie)
  • ontstoren van vaccinatie (via bioresonantie en homeopathische druppels)
  • persoonlijk advies over de preventie van Corona en versterking van het immuunsysteem
  • persoonlijk advies over wat je kunt doen bij besmetting (bij klachten doen we dit consult online) (voeding & suppletie)

Ik volgde nascholing over de behandeling van Corona. Zowel ter preventie als bij behandeling van besmetting, restklachten én LONG Covid. Naast suppletie en voeding zet ik via bioresonantie specifieke frequenties in om energetisch optimaal te kunnen behandelen.
Mijn bioresonantie apparaat is voorzien van de nieuwste software met daarin de frequenties van de COVID-19 vaccinaties. Hierdoor kan ik het lichaam helpen vaccinaties te ontstoren en symptomen tgv vaccinaties behandelen. Indien nodig maak ik homeopathische druppels zodat je thuis  de behandeling kunt voortzetten.

Neem gerust contact op om te informeren wat ik voor jou kan betekenen. Of maak een afspraak voor een consult in mijn praktijk of online. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Mijn behandelingen zijn nooit een vervanging voor medische behandelingen. Bij twijfel en/of (ernstige) klachten zoals hoge koorts of benauwdheid, raadpleeg altijd een arts.


Blog: Met COVID aan de borst

Gevaccineerd of niet, besmet kun je worden en ziek ook. Wat dan? Onder de wol kruipen en hopend afwachten dat je er snel en zonder restklachten vanaf komt? Help je immuunsysteem en rem de vermenigvuldiging van het virus doeltreffend met natuurlijke middelen.
Lees verder ...

Recensie van Wilhelm over de behandeling van zijn restklachten

"Na Corona bleef ik moe. Mijn energieniveau was laag. En mijn “batterij” was soms opeens helemaal leeg.
Gedurende het bezoek hebben we de klachten doorgesproken. Samen brengen we de unieke combinatie van Corona, mij en omgevingsfactoren in kaart. Vervolgens de behandeling. Ik voelde meteen dat mijn lichaam werd geactiveerd om er bovenop te komen. En dan naar huis met een lijstje supplementen om te bestellen.
Terug naar huis ben ik een beetje loom. Alsof ik terug kom van de sauna. 's Nachts als een blok geslapen. En warempel, voor het eerst sinds weken uitgerust wakker geworden. Die dag gaat het lampje nog vroeg uit, maar door de supplementen gaat het elke dag beter.
Ik ben blij dat ik ben langs gegaan. Waar ik nu ben was ik (nog) niet geweest zonder de behandeling en de juiste supplementen.
Vooral de persoonlijke benadering spreekt me aan. Niet iedereen reageert hetzelfde op Corona, dus een standaard oplossing is er niet. Bij Natascha word je op maat behandeld."