Workshops

Komende energetische workshops


Zaterdag 28 april 2018  09:30 - 12:00

Vanuit energetisch oogpunt bekeken heeft de Oude Buisse Heide in Achtmaal opmerkelijke plekken. Een bijzonder samenspel van krachtlijnen en bijzondere laantjes en bomen die je een verhaal vertellen.
Lees verder ...


Een nieuwe datum volgt spoedig ...

De volle maan heeft iets mystieks in zich. Het heeft effect op ons als mens én op de natuur. Tijdens deze avond gaan we dat ervaren. We gaan een plek bezoeken waar de volle maan direct zijn invloed op uitoefent. Tijdens volle maan is de energie daar totaal anders als overdag. We gaan daar een volle maans meditatie te doen.
Lees verder ...


Wat houdt het in?

De workshops vinden buiten plaats. In de natuur. Doorgaans bezoeken we ook krachtplaatsen en krachtlijnen waar een bijzondere energie waarneembaar is.

 

Wat kan je verwachten?

  • Het aanvoelen van energie om hierdoor verfijning van je zintuiglijke waarneming.
  • Beseffen dat je sommige dingen niet kunt zien, maar er wel zijn.
  • En dit uit de zweverigheid halen, om vervolgens met nuchterheid te benaderen.
  • Maar ook informatie overdracht over (de historie van) een gebied.
  • Het kijken naar de natuur.
  • Een wat dat jou wil laten zien en over jou wil vertellen.

Persoonlijke ontwikkeling en zelfinzicht

Het waarnemen van energie van krachtplaatsen, krachtlijnen en natuurgebieden gebeurt in jezelf. Je bent afgestemd op de omgeving én jezelf. Daarnaast gaan we ook kijken naar de natuur en wat het jou te vertellen heeft. De natuur kan enorm spiegelen. Het mooie is dat je hierdoor jezelf beter leert kennen, je inzichten krijgt of dat er ineens een kwartje valt. De natuur en energetische plaatsen kunnen je helpen bij persoonlijke ontwikkeling en zelfinzicht. Dat is nou het mooie wat de natuur ons te bieden heeft.


Achtergronden

Maar er is meer. Want zo lijkt het er bijna op dat de workshops enkel een spirituele aangelegenheid zijn. Niets is minder waar. De soms ogenschijnlijk zweverige materie stop ik in een nuchtere verpakking, waar het thuis hoort. De workshops gaan ook over simpele verwondering over hoe de natuur in elkaar steekt. Over de achtergronden en geschiedenis van het gebruik van energetische plaatsen.

 

Connectie leggen

Alhoewel iedereen het in zich heeft deze energie waar te nemen, lukt dat niet bij iedereen meteen of zonder begeleiding. Soms zul je er op geattendeerd moeten worden, zodat je weet hoe het voelt en wat je verwachten kan. Heb je eenmaal die connectie gelegd, dan zul je gaandeweg meer en meer zelf bijzondere plekken gaan opmerken.