Zondag 31 oktober 2021 17:00 - 20:00

Magisch medicijnwiel tijdens Samhain

Afgelopen winter legde ik voor het eerst een medicijnwiel met theelichtjes na zonsondergang. Mijn hemel, wat was dat magisch! Op zondag 31 oktober 2021 is Samhain (Keltisch Nieuwjaar). Een prachtige reden om juist NU een medicijnwiel te leggen, maar waarom?

 

Tijdens dit weekend vindt Samhain, Halloween, Allerzielen en Allerheiligen plaats. Verschillende feesten, verschillende rituelen, maar met een soortgelijke betekenis: het herdenken en eren van overleden dierbaren. Volgens verschillende mythen is in deze periode de sluier tussen de wereld van de levenden en de wereld van de doden het dunst. Een medicijnwiel wordt gebruikt om inzichten in op te doen. Vroeger werd het ook gebruikt om visioenen en voorspellingen te ontvangen en contact te maken met andere dimensies. Het beleven van een medicijnwiel, juist nu, zal extra speciaal zijn.

 

Wat gaan we doen?
We starten de workshop met wat uitleg over een medicijnwiel én over Samhain. Daarna neem ik je mee in een begeleide meditatie waarin je een simpele techniek leert om zelf contact te maken met een overleden dierbare, gids of engel. Daarna gaan we samen een medicijnwiel leggen met kaarsjes. Tijdens het leggen van dit wiel zul je gaan merken, dat het niet zomaar een cirkel is wat we gaan leggen. Het is meer dan dat. Vervolgens word je uitgenodigd het medicijnwiel te gaan lopen. Gewoon op jouw manier en op jouw tempo. Ergens ga je halt houden. Dat gebeurt vanzelf. Vervolgens ga je ontdekken welke boodschap die plek voor jou heeft. We bespreken de workshop na en daarbij word je uitgenodigd ervaringen uit te wisselen.

 

Instrumenten

Heb je een trommel, klankschalen of een ratel? Neem deze gerust mee.

 

Corona

Er is beperkt plaats beschikbaar, zodat er voldoende afstand gegarandeerd kan worden. Neem voor alle zekerheid je mondmasker mee.


Liever 1-op-1?
Mocht je het medicijnwiel willen leggen, maar liever niet in een groep? Ik begeleid je graag tijdens een individuele sessie natuurcoaching.

Blog over werken in en met de natuur

Voor meer achtergrondinformatie over werken in en met de natuur, lees eens mijn onderstaande blog.
Blog: Intuïtie in het medicijnwiel

Blog: De jachtmaan: realiseer je dromen op jouw manier

Blog: De magie van een bos in rust
Blog: De volle maan van november: wat jaag jij na?


"Ik liet me leiden door de energie van de natuur zelf, en kwam tot onverwachte en treffende inzichten."

Jan Guetens - Osteopaat D.O.
www.janguetens.be

Praktische informatie

Echt iets voor jou als je:

  • wil weten wat het levenswiel / medicijnwiel precies is;
  • wil ontdekken hoe jijzelf op een simpele manier boodschappen kunt ontvangen van een dierbare of gids;
  • samen met anderen een magische avond wilt beleven;
  • op een bijzondere manier inzicht wilt krijgen in jouw huidige situatie en/of specifieke vraag;

Deelnameprijs

30,00 euro inclusief thee, water en een kop warme soep

Annuleren vanwege corona? Geen probleem, je krijgt het betaalde bedrag volledig terug. Voor meer informatie zie de reis & workshop voorwaarden.

Inschrijven

Wanneer?

Zondag 31 oktober 2021 17:00 - 20:00

Voor wie?

Voor iedereen die meer inzicht wil in zijn of haar leven en het leuk vindt dit op een ongedwongen manier in de buitenlucht te ontdekken.

Waar?

Mereltjesstraat 13
4884 MK Wernhout