Wat anderen zeggen ...

Recensies bioresonantie & coachingSylvia Meeuwisse: "heldere antwoorden"

Sylvia Meeuwisse

"Natascha Rens, heb ik leren kennen door mijn deelname aan "Energetisch Brugge". Wat een ervaring was dat. Het hebben van energie of in mijn situatie het gebrek aan energie is een rode draad in mijn zijn. Nu weet ik energievelden goed aan te voelen en te vinden. Ik weet waar te zoeken en waar juist niet! Maar hoe komt het nu dat die mooie natuurlijke energie zo traag bij mij binnen komt? Waarom raak ik die energie zo snel kwijt?

 

Opnieuw riep ik de hulp van Natascha in. Deze keer gaan we niet naar buiten maar naar het innerlijke zullen we maar zeggen. Wat heeft mijn lichaam nodig en wat geeft mijn lichaam aan om vol te kunnen leven. Maar nog belangrijker: wat kan ik daar zelf aan doen? Wat moet ik nu toch echt gaan veranderen? En wat helpt mij qua voeding?

 

De bioresonantie meting geeft hierop heldere antwoorden. Natascha is hierbij de onmisbare link tussen de uitkomsten van de meting en de vertaalslag naar het toepasbare. Zonder meting geen richting maar Natascha doet meer. Natascha geeft energieadvies op maat. Energie is universeel en overal maar een ieder ontvangt het weer anders.


Soms heb je net even een bepaalde frequentie nodig om verder te kunnen gaan op je "weg naar een energieker leven".

 

Bedankt Natascha dat je dit traject met mij bent aangegaan."Bianca Torsy: "die goed aanvoelt wat jouw behoefte is om in balans te komen"

Bianca Torsy
Lofbaer Broot

"Voor wie meer over zichzelf wilt leren, ballast uit het verleden moet verwerken, problemen met de gezondheid heeft en/of gewoon nieuwsgierig is naar de energetische wereld om ons heen (en hoe daar weer terug mee in contact te komen): ga naar Natascha van Amare! Een serieuze, kundige en ervaren vrouw/therapeut die goed aanvoelt wat jouw behoefte is om in balans te komen, te blijven of jezelf verder te ontwikkelen op energetisch niveau (en dat omvat veel).

Ik heb tot op heden veel nuttige dingen van haar geleerd en dat heeft mij weer op weg geholpen in o.a. mijn persoonlijke ontwikkeling, zelfinzicht en vaardigheden op energetisch niveau."Cécile Filipiak: "ze luistert, voelt en past toe, in continue samenspraak"

Cécile Filipiak

Grote bewondering heb ik voor Natascha en voor de manier waarop zij met cliënten aan de slag gaat; een prachtige combinatie van gevoel, professionaliteit, wetenschappelijke onderbouwing, empirische kennis en eigen ervaring.
Ze luistert naar je, ze voelt en past toe, in continue samenspraak met de cliënt. Ons huidige zorgsysteem kan nog heel wat van haar leren. Maar voor nu ben ik alvast blij en dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen.
Ga zo door Natascha!

CécileMiranda Jorissen-Wagemakers: "de oplossing bleek heel simpel"

Miranda Jorissen-Wagemakers

Ik kan het iedereen aanraden, geweldig om mee te maken. Zelf heb ik een behandeling nog niet gehad, maar ik ben bij Natascha geweest voor mijn zoon Koen.

Koen is er in ieder geval veel bij gebaat. Zo fijn om op een relaxte manier de oorzaak van zijn probleem te weten te komen. En ... de oplossing bleek heel simpel!