Wat anderen zeggen over mijn werkwijze ...

Recensies bioresonantie, coaching & healingJosefien: "veiligheid en vertrouwen"

Josefien Mathijssen

Wat ik tijdens jouw sessies ervaar is:

 

RUST meteen als ik je zie

ZIJN, totaal mogen ZIJN in mezelf

VEILIGHEID en VERTROUWEN

En inzien dat ik OOK WELKOM BEN OP DEZE AARDE met MIJN TALENTEN

Jij geeft mij de inzichten dat ik voor mijn talent mag gaan ook al ben ik zo gezegd 'oud'

 

Liefs JosefienWilhelm Paans: "helemaal blij"

Wilhelm Paans

Reden voor bezoek: restklachten Corona
Na Corona bleef ik moe. Mijn energieniveau was laag. En mijn “batterij” was soms opeens helemaal leeg.

Bezoek
Gedurende het bezoek hebben we de klachten doorgesproken. Samen brengen we de unieke combinatie van Corona, mij en omgevingsfactoren in kaart. Vervolgens de behandeling. Ik voelde meteen dat mijn lichaam werd geactiveerd om er bovenop te komen. En dan naar huis met een lijstje supplementen om te bestellen.

Na het bezoek
Terug naar huis ben ik een beetje loom. Alsof ik terug kom van de sauna. 's Nachts als een blok geslapen. En warempel, voor het eerst sinds weken uitgerust wakker geworden. Die dag gaat het lampje nog vroeg uit, maar door de supplementen gaat het elke dag beter.

Conclusie
Ik ben blij dat ik ben langs gegaan. Waar ik nu ben was ik (nog) niet geweest zonder de behandeling en de juiste supplementen.
Vooral de persoonlijke benadering spreekt me aan. Niet iedereen reageert hetzelfde op Corona, dus een standaard oplossing is er niet. Bij Natascha word je op maat behandeld.

 

Wilhelm PaansKees Meeuwissen: "helende handen"

Kees Meeuwissen

De wijze waarop Natascha het geven van een bioresonantie-behandeling combineert met het inzetten van haar helende handen is geniaal. Zij zorgt ervoor dat de twee vormen elkaar verdiepen en versterken.

 

Kees MeeuwissenMarianne van Vlaardingen: "onmiddellijk verlichting en verandering"

Marianne van Vlaardingen

Eigenaresse
Pantiacolla

Tijdens de 61 jaren van mijn leven heb ik met behoorlijk wat (alternatieve) therapieën kennisgemaakt, maar de bioresonantie van Natascha Rens is de meest holistische aanpak die ik ooit ervaren heb. Het bioresonantie apparaat waar Natascha mee werkt, is in staat 10.000 elementaire waardes te meten, die je een duidelijk overzicht geven van wat er in je lichaam gebeurt. Je ontvangt ook genezende frequenties die bij mij onmiddellijk effect sorteerden.

Dat is echter de helft van het verhaal. De andere helft is Natascha zelf. Natascha heeft haar eigen menselijk gevoeligheid zover ontwikkeld dat zij op een geïntegreerd niveau met haar sociale en psychologische kennis van mensen, kan aanvoelen wat er zich in je lichaam, je gevoelens, je geest, je chakra's afspeelt. En ook zij roept onmiddellijk verlichting en verandering bij je op. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik diep onder de indruk van ben deze geneeswijze. Spectaculair!Mària Joosen: "weer goed op weg geholpen"

Mària Joosen

En de winnaar is ...

Door een leuke actie eind 2019 van Natascha waar ik aan mee heb gedaan, won ik een gratis bioresonantie behandeling. Deze heb ik gehad in februari.  Nu 3 weken later ben ik voor een 2e keer geweest om mijn ervaring te bespreken.  Ik kan wel zeggen dat ik van de behandeling in februari al behoorlijk ben opgeknapt en inzichten heb gekregen.

Ik kende Natascha van de energetische wandeling op de Oude Buisse Heide die toen al heel prettig was.

De bioresonantie behandeling in een fijne rustige omgeving was een super ervaring.

Ook haar coaching omtrent voeding heeft mij weer goed op weg geholpen.

Op naar nieuwe inzichten.

 

Mària JoosenSylvia Meeuwisse: "heldere antwoorden"

Sylvia Meeuwisse

"Natascha Rens, heb ik leren kennen door mijn deelname aan "Energetisch Brugge". Wat een ervaring was dat. Het hebben van energie of in mijn situatie het gebrek aan energie is een rode draad in mijn zijn. Nu weet ik energievelden goed aan te voelen en te vinden. Ik weet waar te zoeken en waar juist niet! Maar hoe komt het nu dat die mooie natuurlijke energie zo traag bij mij binnen komt? Waarom raak ik die energie zo snel kwijt?

 

Opnieuw riep ik de hulp van Natascha in. Deze keer gaan we niet naar buiten maar naar het innerlijke zullen we maar zeggen. Wat heeft mijn lichaam nodig en wat geeft mijn lichaam aan om vol te kunnen leven. Maar nog belangrijker: wat kan ik daar zelf aan doen? Wat moet ik nu toch echt gaan veranderen? En wat helpt mij qua voeding?

 

De bioresonantie meting geeft hierop heldere antwoorden. Natascha is hierbij de onmisbare link tussen de uitkomsten van de meting en de vertaalslag naar het toepasbare. Zonder meting geen richting maar Natascha doet meer. Natascha geeft energieadvies op maat. Energie is universeel en overal maar een ieder ontvangt het weer anders.


Soms heb je net even een bepaalde frequentie nodig om verder te kunnen gaan op je "weg naar een energieker leven".

 

Bedankt Natascha dat je dit traject met mij bent aangegaan."Bianca Torsy: "goed aanvoelt wat jouw behoefte is om in balans te komen"

Bianca Torsy

Eigenaresse
Lofbaer Broot

"Voor wie meer over zichzelf wilt leren, ballast uit het verleden moet verwerken, problemen met de gezondheid heeft en/of gewoon nieuwsgierig is naar de energetische wereld om ons heen (en hoe daar weer terug mee in contact te komen): ga naar Natascha van Amare! Een serieuze, kundige en ervaren vrouw/therapeut die goed aanvoelt wat jouw behoefte is om in balans te komen, te blijven of jezelf verder te ontwikkelen op energetisch niveau (en dat omvat veel).

Ik heb tot op heden veel nuttige dingen van haar geleerd en dat heeft mij weer op weg geholpen in o.a. mijn persoonlijke ontwikkeling, zelfinzicht en vaardigheden op energetisch niveau."Cécile Filipiak: "ze luistert, voelt en past toe, in continue samenspraak"

Cécile Filipiak

Grote bewondering heb ik voor Natascha en voor de manier waarop zij met cliënten aan de slag gaat; een prachtige combinatie van gevoel, professionaliteit, wetenschappelijke onderbouwing, empirische kennis en eigen ervaring.
Ze luistert naar je, ze voelt en past toe, in continue samenspraak met de cliënt. Ons huidige zorgsysteem kan nog heel wat van haar leren. Maar voor nu ben ik alvast blij en dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen.
Ga zo door Natascha!

CécileIrma de Bruin: "wonderlijk hoe breed en efficiënt bioresonantie werkt"

Irma de Bruin

Natascha heeft met veel succes mijn grote vriendje, m'n hartje, hondje Nessie onderzocht en behandeld met bioresonantie.

Hij is 7 jaar en was altijd gezond. Opeens kreeg hij gezondheidsklachten. Ook werd zijn gedrag anders en zag hij er dof uit. Ik wilde hem niet levenslang aan medicijnen, die bovendien belastend zijn voor de lever.
Nessie moest zoveel mogelijk contact maken met de mat waaraan de receptoren vastzitten. Zodra ze startte met het onderzoek ging hij liggen tot het klaar was, we hoefden niets te zeggen. Er is nog één behandeling op gevolgd.
Nessie is weer zijn blije frisse zelf, een eigenwijs baasje met een gouden karakter, alles weer in balans.

Wonderlijk hoe breed en efficiënt bioresonatie werkt.

Lieve Natascha, veel dank voor je professionele en tegelijk zo liefdevolle behandeling!Miranda Jorissen-Wagemakers: "de oplossing bleek heel simpel"

Miranda Jorissen-Wagemakers

Ik kan het iedereen aanraden, geweldig om mee te maken. Zelf heb ik een behandeling nog niet gehad, maar ik ben bij Natascha geweest voor mijn zoon Koen.

Koen is er in ieder geval veel bij gebaat. Zo fijn om op een relaxte manier de oorzaak van zijn probleem te weten te komen. En ... de oplossing bleek heel simpel!