Zaterdag 22 december 2018 19:00 - 21:30 uur

Winterzonnewende én volle maan vlak na elkaar. Hoe speciaal is dat! We gaan deze natuurfenomenen beide beleven in deze workshop, waarbij we eindigen met een krachtige cirkel van licht waarin je je eigen licht en levenskracht ontmoet.
Lees verder ...Zondag 30 december 2018 14:30 - 17:30 uur

In de buitenlucht, in de stilte, met anderen, jezelf verbinden met jouw oud & nieuw, om nadien je neus te ontdooien met de damp van een warme kop snert in je handen. Lijkt het je wat?
Gun jezelf deze 'stilstand' tijdens de hectiek van de feestdagen.
Lees verder ...Zondag 20 januari 2019 15:30 - 18:30 uur - extra workshop op zaterdag 19 januari 2019 15:30 - 18:30 uur

Hebben jouw plannen voor 2019 voldoende wortels? Tijdens de workshop beleef je de spirituele boodschap van deze volle maan door het lopen van een labyrint. Je lichaam, geest én ziel komen dan gelijktijdig in actie. Dit werkt zeer krachtig om tot inzichten te komen.
Lees verder ...Zaterdag 18 t/m zondag 19 mei 2019

Beleef Brugge zoals geen enkele toerist Brugge ooit beleefd heeft. Verdiep het contact met de natuur, de stad én jezelf tijdens dit unieke energetisch weekend. Na dit weekend is je kijk op de natuur en de stad voor altijd veranderd.
Lees verder ...In de lente wordt deze workshop weer gegeven

Vanuit energetisch oogpunt bekeken heeft de Oude Buisse Heide in Achtmaal opmerkelijke plekken. Een bijzonder samenspel van krachtlijnen en bijzondere laantjes en bomen die je een verhaal vertellen.
Lees verder ...In de lente wordt deze workshop weer gegeven

Al eeuwen wordt het levenswiel gelegd om inzichten te verkrijgen in levensvraagstukken. Simpel en doeltreffend. Op welke vraag wil jij een antwoord?
Lees verder ...
Wat kun je verwachten?

De natuur beleven
Tijdens de workshops en reizen zijn we veel in de natuur. Ik neem je mee naar bijzondere plekken waar je wellicht zelf aan voorbij zou gaan. Daar vertel ik je waarom ze zo bijzonder zijn. Maar nog veel belangrijker: ik laat ze je beleven. Samen gaan we anders kijken naar de natuur. En ergens in het moment van beleven en kijken, ga je ontdekken wat de natuur jou wil laten zien. Wat ze jou én over jou te vertellen heeft, want de natuur kan enorm spiegelen. Het mooie is dat je hierdoor jezelf beter leert kennen, je inzichten krijgt of dat er ineens een kwartje valt.

Je eigen natuur en intuïtie (her)ontdekken
Je wordt als vanzelf uitgenodigd om de natuur te (her)ontdekken. Verfijnder of op een andere manier. Je gaat merken dat je daarmee ook je eigen natuur gaat (her)ontdekken. Je verscherpt je intuïtie. We gaan naar buiten en tegelijkertijd ga je meer naar binnen. Waardoor je dichter bij jezelf komt.

Lachen, verwonderen en rijker huiswaarts keren
Tijdens de reizen en workshops combineren we historie, kennis, beleving, verwondering, zelfinzicht en persoonlijke ontwikkeling. Maar we gaan vooral ook veel genieten en plezier hebben. De natuur heeft ons dat allemaal te bieden.


Wat anderen zeggen