Zaterdag 7 oktober 2023 07:15 - 11:00

Op blote voeten genieten van de ondergaande volle maan, de opgaande zon en prachtige vergezichten op de hei. Een stiltewandeling met als thema: loslaten. Jij, de natuur en verder helemaal niets.

Lees verder ...Start op woensdag 11 oktober 19:30 - 22:00 uur (9 lesavonden & 1 lesdag)

Een groeitraject voor iedereen die op zoek is naar zingeving en balans. Integreer en veranker je intuïtie in je dagelijks leven en ontmoet creatief leiderschap in en van je eigen leven.

Lees verder ...Zaterdag 28 t/m zondag 29 oktober 2023

Beleef Brugge zoals geen enkele toerist Brugge ooit beleefd heeft. Verdiep het contact met de natuur, de stad én jezelf tijdens dit unieke energetisch weekend. Na dit weekend is je kijk op de natuur en de stad voor altijd veranderd.
Lees verder ...Woensdag 1 november 2023 19:00 - 22:00

Een magisch medicijnwiel tijdens Samhain in een periode waarbij de sluiers tussen hier en daar flinterdun zijn .... Beleef het mee!

Lees verder ...Donderdag 2 november 2023 14:00 - 16:30

Tijdens Allerzielen herdenken we onze overleden dierbaren. Ervaar de helende kracht van de stilte en de natuur. Ontdek synchroniciteit, verbindende kracht van de natuurmandala en subtiel contact met jouw dierbare.

Lees verder ...Zaterdag 30 december 2023 14:00 - 18:00

Bewust stilstaan bij wat was en wat komen gaat. Ontdek intuïtief jouw stuwende kracht van 2022 en laat dit voeding zijn voor jouw 2023.

Lees verder ...Zaterdag 23 maart 2024 09:30 - 12:30

Je gaat de natuur echt beleven! Vanuit energetisch oogpunt bekeken heeft de Oude Buisse Heide in Achtmaal opmerkelijke plekken. Ik neem je mee naar bijzondere krachtplaatsen en bomen. Welk effect heeft de lente-equinox én de volle maan van 25 maart op deze plekken?
Lees verder ...Zondag 23 juni 2024 10:00 - 14:00

Het jaarwiel draait zich om en heel even is er een zonnestilstand. Een prachtig moment om stil te staan bij en op jouw levenswiel. Maak gebruik van dit handige kompas om richting te vinden voor de tweede helft van het jaar.

Lees verder ...Nog niet ingepland


Een nieuwe datum volgt ...

Energie aanvoelen ... hoe doe je dat? Je leert je lijf als instrument te gebruiken, maar leert ook te werken met gereedschappen als de wichelroede en de pendel. Naast theorie is dit vooral een praktische cursus waarbij we ook oefenen op energetisch bijzondere locaties. Na deze 5-delige basiscursus kun je zelf aan de slag.
Lees verder ...Een nieuwe datum volgt ...

In de natuur opladen aan een verbindend samenzijn en de energie van de volle maan. We eindigen met een mooi ritueel.

Lees verder ...Een nieuwe datum volgt in 2023

Wandelen en bezinnen in de prachtige natuur rondom Abdij Maria Toevlucht in Zundert.
Lees verder ...Een nieuwe datum volgt in 2024 ...

Volle maan! Breng lichaam, geest en ziel gelijktijdig in beweging.

Lees verder ...In 2024 volgt er een nieuwe datum ...

Volle maan! Breng lichaam, geest en ziel gelijktijdig in een beweging die van buiten naar binnen gaat.

Lees verder ...Een nieuwe datum volgt ...

Kom je mee genieten van de unieke mogelijkheid om het Arboretum in Kalmthout te bezoeken tijdens zonsondergang? Maak kennis met verfijnde energie en eeuwenoude verwondering.
De workshop wordt georganiseerd in samenwerking met Timotheus vzw.

Lees verder ...Een nieuwe datum volgt ...

Zeeland ... energetisch? Reken maar!
We begeven ons in de wereld van de godinnen, Vikingen en ... wat hebben Stonehenge en Zundert daar mee te maken? Ontdek (on)zichtbare landschapsmarkeringen met hun energie.
Lees verder ...

Wat anderen zeggen


Wat kun je verwachten?

De natuur beleven
Tijdens de workshops en reizen zijn we veel in de natuur. Ik neem je mee naar bijzondere plekken waar je wellicht zelf aan voorbij zou gaan. Daar vertel ik je waarom ze zo bijzonder zijn. Maar nog veel belangrijker: ik laat ze je beleven. Samen gaan we anders kijken naar de natuur. En ergens in het moment van beleven en kijken, ga je ontdekken wat de natuur jou wil laten zien. Wat ze jou én over jou te vertellen heeft, want de natuur kan enorm spiegelen. Het mooie is dat je hierdoor jezelf beter leert kennen, je inzichten krijgt of dat er ineens een kwartje valt.

Je eigen natuur en intuïtie (her)ontdekken
Je wordt als vanzelf uitgenodigd om de natuur te (her)ontdekken. Verfijnder of op een andere manier. Je gaat merken dat je daarmee ook je eigen natuur gaat (her)ontdekken. Je verscherpt je intuïtie. We gaan naar buiten en tegelijkertijd ga je meer naar binnen. Waardoor je dichter bij jezelf komt.

Lachen, verwonderen en rijker huiswaarts keren
Tijdens de reizen en workshops combineren we historie, kennis, beleving, verwondering, zelfinzicht en persoonlijke ontwikkeling. Maar we gaan vooral ook veel genieten en plezier hebben. De natuur heeft ons dat allemaal te bieden.