Zondag 1 juli 10:00 - 12:30 uur

Zowel de Kelten als de indianen gebruikten een wiel om hen inzichten en richting te geven in hun leven. Samen gaan we dit wiel leggen.  Je wordt uitgenodigd het levenswiel te gaan lopen. Je gaat ontdekken welke plek jij inneemt in dit wiel en wat dat jou vertellen wil over jouw leven op dit moment.
Lees verder ...Zaterdag 7 juli 10:00 - 12:30 uur

Vanuit energetisch oogpunt bekeken heeft de Oude Buisse Heide in Achtmaal opmerkelijke plekken. Een bijzonder samenspel van krachtlijnen en bijzondere laantjes en bomen die je een verhaal vertellen.
Lees verder ...Zaterdag 22 september t/m zondag 23 september

Verdiep het contact met de natuur, de stad én jezelf tijdens een uniek energetisch weekend in Brugge!
Lees verder ...
Wat kun je verwachten?

De natuur beleven
Tijdens de workshops en reizen zijn we veel in de natuur. Ik neem je mee naar bijzondere plekken waar je wellicht zelf aan voorbij zou gaan. Daar vertel ik je waarom ze zo bijzonder zijn. Maar nog veel belangrijker: ik laat ze je beleven. Samen gaan we anders kijken naar de natuur. En ergens in het moment van beleven en kijken, ga je ontdekken wat de natuur jou wil laten zien. Wat ze jou én over jou te vertellen heeft, want de natuur kan enorm spiegelen. Het mooie is dat je hierdoor jezelf beter leert kennen, je inzichten krijgt of dat er ineens een kwartje valt.

Je eigen natuur en intuïtie (her)ontdekken
Je wordt als vanzelf uitgenodigd om de natuur te (her)ontdekken. Verfijnder of op een andere manier. Je gaat merken dat je daarmee ook je eigen natuur gaat (her)ontdekken. Je verscherpt je intuïtie. We gaan naar buiten en daarmee kom je dichter bij jezelf.

Lachen, verwonderen en rijker huiswaarts keren
Tijdens de reizen en workshops combineren we historie, kennis, beleving, verwondering, zelfinzicht en persoonlijke ontwikkeling. Maar we gaan vooral ook veel genieten en plezier hebben. De natuur heeft ons dat allemaal te bieden.