Zondag 7 april 2019 20:30 - 23:30 uur

Op 7 april 1877 maakte Vincent van Gogh een nachtwandeling naar Zundert. Stel je eens voor hoe Vincent dat beleefd moet hebben.Tijdens deze bijzondere wandeling met korte meditaties en stiltes komen we tot maximale natuurbeleving en gaan we ultieme rust ervaren.
Lees verder ...Start: zondag 28 april 2019 10:00 - 12:30 uur (in totaal 6 bijeenkomsten)

In 6 bijeenkomsten leer je werken met een wichelroede en een pendel. Een praktische cursus inclusief 2 excursies, om daarna zelf op ontdekking te kunnen gaan.
Lees verder ...Zaterdag 18 t/m zondag 19 mei 2019

Beleef Brugge zoals geen enkele toerist Brugge ooit beleefd heeft. Verdiep het contact met de natuur, de stad én jezelf tijdens dit unieke energetisch weekend. Na dit weekend is je kijk op de natuur en de stad voor altijd veranderd.
Lees verder ...Zondag 23 juni 2019 10:00 - 13:00 uur

Al eeuwen wordt het levenswiel gelegd om inzichten te verkrijgen in levensvraagstukken. Simpel en doeltreffend. Op welke vraag wil jij een antwoord?
Lees verder ...Een nieuwe datum volgt spoedig ...

Vanuit energetisch oogpunt bekeken heeft de Oude Buisse Heide in Achtmaal opmerkelijke plekken. Een bijzonder samenspel van krachtlijnen en bijzondere laantjes en bomen die je een verhaal vertellen.
Lees verder ...
Wat kun je verwachten?

De natuur beleven
Tijdens de workshops en reizen zijn we veel in de natuur. Ik neem je mee naar bijzondere plekken waar je wellicht zelf aan voorbij zou gaan. Daar vertel ik je waarom ze zo bijzonder zijn. Maar nog veel belangrijker: ik laat ze je beleven. Samen gaan we anders kijken naar de natuur. En ergens in het moment van beleven en kijken, ga je ontdekken wat de natuur jou wil laten zien. Wat ze jou én over jou te vertellen heeft, want de natuur kan enorm spiegelen. Het mooie is dat je hierdoor jezelf beter leert kennen, je inzichten krijgt of dat er ineens een kwartje valt.

Je eigen natuur en intuïtie (her)ontdekken
Je wordt als vanzelf uitgenodigd om de natuur te (her)ontdekken. Verfijnder of op een andere manier. Je gaat merken dat je daarmee ook je eigen natuur gaat (her)ontdekken. Je verscherpt je intuïtie. We gaan naar buiten en tegelijkertijd ga je meer naar binnen. Waardoor je dichter bij jezelf komt.

Lachen, verwonderen en rijker huiswaarts keren
Tijdens de reizen en workshops combineren we historie, kennis, beleving, verwondering, zelfinzicht en persoonlijke ontwikkeling. Maar we gaan vooral ook veel genieten en plezier hebben. De natuur heeft ons dat allemaal te bieden.


Wat anderen zeggen