Zondag 13 februari 2022 15:30 - 18:30 uur

Volle maan! Breng lichaam, geest en ziel gelijktijdig in beweging.

Lees verder ...26 maart 2022 - 28 mei 2022 (5 lessen)

Energie aanvoelen ... hoe doe je dat? Je leert je lijf als instrument te gebruiken, maar leert ook te werken met gereedschappen als de wichelroede en de pendel. Naast theorie is dit vooral een praktische cursus waarbij we ook oefenen op energetisch bijzondere locaties. Na deze 5-delige basiscursus kun je zelf aan de slag.
Lees verder ...Zaterdag 16 april 2022 09:30 - 12:30 uur

Vanuit energetisch oogpunt bekeken heeft de Oude Buisse Heide in Achtmaal opmerkelijke plekken. Een bijzonder samenspel van krachtlijnen en bijzondere laantjes en bomen die je een verhaal vertellen.
Lees verder ...Zondag 19 juni 2022 10:00 - 13:30

Het jaarwiel draait zich om en heel even is er een zonnestilstand. Een prachtig moment om stil te staan bij en op jouw levenswiel. Maak gebruik van dit handige kompas om richting te vinden voor de tweede helft van het jaar.

Lees verder ...
Nog niet ingepland


Nieuwe data in 2022 volgen ...

Wandelen en bezinnen in de natuur tijdens het Brabants jaar van het Kloosterleven. Maandelijks georganiseerd ism VVV Zundert in de prachtige natuur rondom Abdij Maria Toevlucht in Zundert.
Lees verder ...Een nieuwe datum volgt ...

Op blote voeten genieten van de opgaande zon en prachtige vergezichten op de hei. Een stiltewandeling met als thema: loslaten. Jij, de natuur en verder helemaal niets.

Lees verder ...Een nieuwe datum volgt ...

Beleef Brugge zoals geen enkele toerist Brugge ooit beleefd heeft. Verdiep het contact met de natuur, de stad én jezelf tijdens dit unieke energetisch weekend. Na dit weekend is je kijk op de natuur en de stad voor altijd veranderd.
Lees verder ...Een nieuwe datum in 2022 volgt ...

Volle maan! Breng lichaam, geest en ziel gelijktijdig in een beweging die van buiten naar binnen gaat.

Lees verder ...Een nieuwe datum volgt ...

Zeeland ... energetisch? Reken maar!
We begeven ons in de wereld van de godinnen, Vikingen en ... wat hebben Stonehenge, Brugge, Zundert en Oosterhout daar mee te maken?
Lees verder ...Een nieuwe datum volgt ...

Volgens Jung is een mandala een micro-kosmische weerspiegeling van de ziel. Als groep verbinden we ons met onszelf, elkaar en het grotere geheel en leggen samen een natuurmandala.

Lees verder ...Een nieuwe datum volgt ...

Creëren met hoofd, hart en handen. Quality time met je (klein)kind.

Lees verder ...Een nieuwe datum volgt ...

Een magisch medicijnwiel tijdens Samhain in een periode waarbij de sluiers tussen hier en daar flinterdun zijn .... Beleef het mee!

Lees verder ...

Wat anderen zeggen


Wat kun je verwachten?

De natuur beleven
Tijdens de workshops en reizen zijn we veel in de natuur. Ik neem je mee naar bijzondere plekken waar je wellicht zelf aan voorbij zou gaan. Daar vertel ik je waarom ze zo bijzonder zijn. Maar nog veel belangrijker: ik laat ze je beleven. Samen gaan we anders kijken naar de natuur. En ergens in het moment van beleven en kijken, ga je ontdekken wat de natuur jou wil laten zien. Wat ze jou én over jou te vertellen heeft, want de natuur kan enorm spiegelen. Het mooie is dat je hierdoor jezelf beter leert kennen, je inzichten krijgt of dat er ineens een kwartje valt.

Je eigen natuur en intuïtie (her)ontdekken
Je wordt als vanzelf uitgenodigd om de natuur te (her)ontdekken. Verfijnder of op een andere manier. Je gaat merken dat je daarmee ook je eigen natuur gaat (her)ontdekken. Je verscherpt je intuïtie. We gaan naar buiten en tegelijkertijd ga je meer naar binnen. Waardoor je dichter bij jezelf komt.

Lachen, verwonderen en rijker huiswaarts keren
Tijdens de reizen en workshops combineren we historie, kennis, beleving, verwondering, zelfinzicht en persoonlijke ontwikkeling. Maar we gaan vooral ook veel genieten en plezier hebben. De natuur heeft ons dat allemaal te bieden.