Wat anderen zeggen over mijn werkwijze ...

Zij ging je voor ... en dit vonden zij er van ...


"...een boeiende ervaring..."


De workshop Het Levenswiel was een heel boeiende ervaring. Ik liet me leiden door de energie van de natuur zelf, en kwam tot onverwachte en treffende inzichten. Het hele ritueel had een mooie opbouw, waarin Natascha ons stap voor stap begeleidde. Er was ook ruimte voor het delen van onze ervaringen, wat zorgde voor nog meer diepgang en integratie.

Jan Guetens
Osteopaat D.O.
www.janguetens.be"...het bracht me rust..."


Dankjewel voor deze fijne workshop! Het bracht me mooie inzichten, een helder en breder beeld van de situatie waarin ik me bevind. Dit kader had ik nodig om te kunnen zien waar ik op dit moment sta in mijn leven. Het bracht me rust en gaf me de nodige tools die ik op dit moment nodig heb om verdere stappen te kunnen zetten. Ik sta ervan versteld hoe je met een eenvoudige basis, vertrekkend vanuit de natuur zo'n krachtig energieveld neer kan zetten. Je begeleidde de workshop op een heel pure en zachte manier. Je gaf alle deelnemers de nodige ruimte en veiligheid hun plekje in te nemen. Mooi hoe je ook achteraf de tijd neemt om alle indrukken en emoties te laten integreren en te delen met de groep.
Ik kom heel graag nog een keer terug Natascha!


"...een ervaring boven verwachting..."


Een leuk weekend vol ontdekkingen!

Het weekend Brugge was voor mij een ervaring boven verwachting. Eigenlijk wist ik niet wat ik er van moest verwachten, maar op de een of andere manier voelde het goed om er aan mee te doen. Na een periode van burn-out, vallen en opstaan is een tijd van bezinning en vooral opnieuw ontdekken aangebroken. Reden genoeg om mee te doen aan Natascha’s Energetisch Brugge.

 

Het weekend begon met in stilte mee eten in de Abdij. Sowieso verblijven in een Abdij was een bijzondere ervaring, de serene rust dat tot je doordringt. Daarna zijn we met zijn allen de natuur in gegaan. Ik heb kunnen ervaren, echt gewoon kunnen voelen wat voor energie de bomen geven, en wat dat met je kan doen. En het labyrint, een plek met bijzonder veel energie. Natascha hoefde de plek niet eens aan te wijzen, ik kon gewoon voelen waar het was …..

De 2e dag was in het mooie Brugge. Ook daar veel nieuws mogen ontdekken, plekken met een bijzondere energie. Het meest bijzonder was de energie die je kon voelen in de Begijnhofkerk, het raakte mij diep, ik zal dit nooit vergeten. Een plek om helemaal tot rust, tot jezelf te komen, en werkelijk gewoon fysiek te voelen dat er meer is …..

 

Het was een leuke gezellige groep, heb veel gelachen, alsof je elkaar al langer kent.
Natascha, je hebt ons gastvrij en in warmte begeleid. Ga vooral verder met het pad dat je bent ingeslagen, mensen laten ontdekken van bijzondere energieplekken, en wat het met je kan doen. Bedankt voor het weekend om nooit te vergeten. Mij heeft het veel goeds gebracht!

Liefs, Paul


"... voor altijd heeft veranderd ..."


Het energetisch weekendje Brugge was een hele mooie, bijzondere en gezellige ervaring die de kijk naar bomen maar ook naar Brugge voor altijd heeft veranderd. Ik ben me veel bewuster geworden van de bomen om mij en wat ze voor mij kunnen betekenen. Brugge is een mooie en gezellige stad maar de geschiedenis en de energieplaatsen maken het heel bijzonder.
Natascha begeleidt dit op een hele prettige, heldere en open houding waardoor je je welkom voelt en je je plekje in de groep mag innemen. Ik vond het van het begin tot eind een supermooie ervaring waarbij ik veel kennis op heb gedaan en veel heb mogen voelen en ervaren.
Liefs Saskia


"... het was zo verrijkend ..."


Een energetisch weekend Brugge,

Wat zouden we er van kunnen verwachten, wat zullen we gaan ervaren?

Ik werk vaker met energieën, maar nog nooit eerder met energieën van bomen, de natuur en in een stad.

Nieuwsgierig als ik ben, ga ik er met een open hart en gedachten in, benieuwd naar wat ik zal gaan ervaren.

En wat een prachtig weekend is het geworden.

Een weekend vol voelen, ervaren en los laten.

Voelen wat aspecten in de natuur met je kunnen doen, de verschillende stromingen van bomen, waterlijnen en nog veel meer.

De vrijheid die we kregen om zelf ook te mogen wichelen en pendelen, vragen te stellen, maar bovenal de vrijheid om te voelen wat jij voelt en te zijn wie jij bent.

Heel veel gelachen, gepraat, maar ook tranen gelaten, het was er allemaal, het was zo verrijkend.

Zeker toen we in de avond ook nog terug gingen naar het bos, daar heb ik iets mogen los laten, waarvan ik niet eens wist dat het er nog zat!

 

En op zondag Brugge, wat een prachtige stad, met zoveel mooie energie plaatsen.

Dit weekend was echt een cadeautje voor mezelf, en ik voel dat ik weer een klein beetje veranderd, gegroeid ben!

Lieve Natascha, bedankt voor dit weekend en deze prachtige ervaringen. En voor wie jij bent!

Liefs Davina