Wat anderen zeggen over mijn werkwijze ...

Zij ging je voor ... en dit vonden zij er van ...


"...fijne begeleiding..."


Heel bijzonder om zo dicht bij huis een energetisch/historische reis te maken. Ik vond jou en de manier waarop je de dag begeleidde heel fijn!

En vooral de opdrachtjes en meditaties vond ik fijn om te doen.

 

Super bedankt voor alles.

Groetjes Nadja van der Horst


"...wat een energie en kracht ..."


Op zondag 20 juni vertrok ik naar Wernhout om de workshop medicijnwiel leggen te volgen bij Natascha van Amare.

Een hartelijk welkom op een super mooie locatie.

Een groep met warme liefdevolle mensen.

Fijne uitleg van Natascha over de betekenis van het medicijnwiel. Na een intentie te zetten en een vraag waarmee je het medicijnwiel wilde ingaan deden we een prachtige meditatie. Daarna mochten we met zijn allen, met wat er te vinden was in de natuur het medicijnwiel gaan leggen. Door rond het medicijnwiel te wandelen en goed te voelen naar welke plek in het wiel je aangetrokken werd, en daar te gaan staan,  zitten of liggen konden we ervaren wat een energie en kracht het medicijnwiel ons gaf. Wat een geweldige ervaring en heldere inzichten!

Na gezellig samen eten en drinken (iedereen had iets lekkers meegebracht ) konden we onze ervaringen delen met de groep. Zo fijn om dit te kunnen en durven doen bij gelijkgestemde mensen. Iedere ervaring van de anderen raakte iets bij mij. Met een fijn gevoel en heel wat extra inzichten afscheid genomen.

Dank je wel Natascha voor deze prachtige goed verzorgde workshop!

 

Groetjes Els Verhoeven

Schrijfster van het kinderboek 'Op avontuur met de dieren'


"...heerlijk op blote voeten..."


Ik vond het fijn om te ervaren dat je in een soort van slow loopt en daardoor de omgeving anders ervaart.

Ook op de blote voeten lopen vond ik heerlijk !

En je manier van vertellen vond ik prettig.

 

Vriendelijke groeten van Sandra Hoppenbrouwers - Haast


"...heel bijzonder..."


Ik wilde je even bedanken om die hele bijzondere wandeling in voelen, ervaren, doorleven, focus verplaatsen, ontvankelijk zijn en ontwaken aan alle moois om ons heen!  Ik voel inderdaad de transformerende werking in mij!  Heel bijzonder!

Ik hou echt wel van de 'Natascha theorieën'!  Je bent echt geboeid en je kan het ook zo vlot met ons delen.

Een warme harteknuffel,
Pia
www.rouwmetamorfose.be


"...onvergetelijke ontdekkingen..."

Reis: Energetisch Brugge - september 2018


Energetisch Brugge was voor mij een energierijke ervaring met onvergetelijke ontdekkingen in de natuur en in het centrum van Brugge.

 

Eerst de energie op bijzondere plekken in het bos en in de kerken voelen en daarna naar verklaringen voor de energie zoeken, is een omschakeling die je begrijpt pas nadat je dat zelf hebt gedaan/ geprobeerd onder de begeleiding van de natuur coach Natascha Rens.

Dank je wel, Natascha voor je uitleg en voor het delen van je kennis en voor je inspirerende enthousiasme.
Diana Ushanova"...aangenaam verrast..."

Reis: Energetisch Brugge - september 2018


Op 22 en 23 september deed ik samen met mijn partner mee aan het weekend Energetisch Brugge onder de bezielde begeleiding van Natascha.
Ik ken Natascha goed en het was heel bijzonder om haar in deze "rol" mee te maken, een die haar op het lijf geschreven is om zo intensief met verschillende energieën bezig te zijn en deze ervaring aan anderen door te geven, zodat ook wij dit konden ervaren.
Ik was aangenaam verrast door mezelf dat ik alles mee kon voelen, hoewel vaak heel subtiel, en dat wat ik voelde ook steeds bleek te kloppen. Heel bevestigend voor je zelfvertrouwen.
De rustige en deskundige begeleiding van Natascha, zowel buiten in de natuur als in de stad Brugge, heb ik als heel uitnodigend ervaren. Ik voelde me van begin tot eind in goede handen bij haar!
Het is duidelijk dat dit haar passie is wat ze ook uitstraalt en je daar op een fijne manier in mee weet te nemen. Ondanks de stromende regen op zondag in Brugge, heeft die stad door alle bijzondere verhalen en ervaringen toch een bijzondere indruk achtergelaten. Knap dat je al die informatie die er te vertellen is kunt onthouden én met enthousiasme over kunt dragen Natascha, ik zou het je niet nadoen maar ieder 'haar ding'....
Ook met elkaar als groep was het gezellig en voelde het heel verbonden. Kortom, een aanrader om eens mee te maken!
Dankjewel Natascha.
Veel liefs, Mirjam
www.spiegeling.net

"...in de meest pure vorm..."

Reis: Energetisch Brugge - september 2018


Energetisch Brugge ... wat een bijzondere ervaring is dit geweest! Een genot voor de zintuigen in de meest pure vorm.
Het samen 'zijn' en het delen van onze ervaringen onder begeleiding van Natascha.

Een mix van geluk, verschillende energieën voelen, leven onder de broeders van de abdij, nachtwandeling in het bos bij volle maan en Brugge met haar geheimen. Er is nog zoveel meer te ontdekken.

Dank je Natascha en de fellow deelnemers voor dit geluk. Tot snel weer bij een nieuw energiek geluk.
Liefs,
Sylvia Meeuwisse"...fantastische ochtend..."


Wat kan Natascha enthousiast vertellen!
Fantastische ochtend gehad op de Buisse Heide.

Annemiek vd Made-v Bijnen

Archeologische werkgroep Heemkundekring De Drie Heerlijkheden - Rijsbergen"...een boeiende ervaring..."


De workshop Het Levenswiel was een heel boeiende ervaring. Ik liet me leiden door de energie van de natuur zelf, en kwam tot onverwachte en treffende inzichten. Het hele ritueel had een mooie opbouw, waarin Natascha ons stap voor stap begeleidde. Er was ook ruimte voor het delen van onze ervaringen, wat zorgde voor nog meer diepgang en integratie.

Jan Guetens
Osteopaat D.O.
www.janguetens.be"...het bracht me rust..."


Dankjewel voor deze fijne workshop! Het bracht me mooie inzichten, een helder en breder beeld van de situatie waarin ik me bevind. Dit kader had ik nodig om te kunnen zien waar ik op dit moment sta in mijn leven. Het bracht me rust en gaf me de nodige tools die ik op dit moment nodig heb om verdere stappen te kunnen zetten. Ik sta ervan versteld hoe je met een eenvoudige basis, vertrekkend vanuit de natuur zo'n krachtig energieveld neer kan zetten. Je begeleidde de workshop op een heel pure en zachte manier. Je gaf alle deelnemers de nodige ruimte en veiligheid hun plekje in te nemen. Mooi hoe je ook achteraf de tijd neemt om alle indrukken en emoties te laten integreren en te delen met de groep.
Ik kom heel graag nog een keer terug Natascha!


"...een ervaring boven verwachting..."


Een leuk weekend vol ontdekkingen!

Het weekend Brugge was voor mij een ervaring boven verwachting. Eigenlijk wist ik niet wat ik er van moest verwachten, maar op de een of andere manier voelde het goed om er aan mee te doen. Na een periode van burn-out, vallen en opstaan is een tijd van bezinning en vooral opnieuw ontdekken aangebroken. Reden genoeg om mee te doen aan Natascha’s Energetisch Brugge.

 

Het weekend begon met in stilte mee eten in de Abdij. Sowieso verblijven in een Abdij was een bijzondere ervaring, de serene rust dat tot je doordringt. Daarna zijn we met zijn allen de natuur in gegaan. Ik heb kunnen ervaren, echt gewoon kunnen voelen wat voor energie de bomen geven, en wat dat met je kan doen. En het labyrint, een plek met bijzonder veel energie. Natascha hoefde de plek niet eens aan te wijzen, ik kon gewoon voelen waar het was …..

De 2e dag was in het mooie Brugge. Ook daar veel nieuws mogen ontdekken, plekken met een bijzondere energie. Het meest bijzonder was de energie die je kon voelen in de Begijnhofkerk, het raakte mij diep, ik zal dit nooit vergeten. Een plek om helemaal tot rust, tot jezelf te komen, en werkelijk gewoon fysiek te voelen dat er meer is …..

 

Het was een leuke gezellige groep, heb veel gelachen, alsof je elkaar al langer kent.
Natascha, je hebt ons gastvrij en in warmte begeleid. Ga vooral verder met het pad dat je bent ingeslagen, mensen laten ontdekken van bijzondere energieplekken, en wat het met je kan doen. Bedankt voor het weekend om nooit te vergeten. Mij heeft het veel goeds gebracht!

Liefs, Paul Hofstede


"... voor altijd heeft veranderd ..."


Het energetisch weekendje Brugge was een hele mooie, bijzondere en gezellige ervaring die de kijk naar bomen maar ook naar Brugge voor altijd heeft veranderd. Ik ben me veel bewuster geworden van de bomen om mij en wat ze voor mij kunnen betekenen. Brugge is een mooie en gezellige stad maar de geschiedenis en de energieplaatsen maken het heel bijzonder.
Natascha begeleidt dit op een hele prettige, heldere en open houding waardoor je je welkom voelt en je je plekje in de groep mag innemen. Ik vond het van het begin tot eind een supermooie ervaring waarbij ik veel kennis op heb gedaan en veel heb mogen voelen en ervaren.
Liefs Saskia


"... het was zo verrijkend ..."


Een energetisch weekend Brugge,

Wat zouden we er van kunnen verwachten, wat zullen we gaan ervaren?

Ik werk vaker met energieën, maar nog nooit eerder met energieën van bomen, de natuur en in een stad.

Nieuwsgierig als ik ben, ga ik er met een open hart en gedachten in, benieuwd naar wat ik zal gaan ervaren.

En wat een prachtig weekend is het geworden.

Een weekend vol voelen, ervaren en los laten.

Voelen wat aspecten in de natuur met je kunnen doen, de verschillende stromingen van bomen, waterlijnen en nog veel meer.

De vrijheid die we kregen om zelf ook te mogen wichelen en pendelen, vragen te stellen, maar bovenal de vrijheid om te voelen wat jij voelt en te zijn wie jij bent.

Heel veel gelachen, gepraat, maar ook tranen gelaten, het was er allemaal, het was zo verrijkend.

Zeker toen we in de avond ook nog terug gingen naar het bos, daar heb ik iets mogen los laten, waarvan ik niet eens wist dat het er nog zat!

 

En op zondag Brugge, wat een prachtige stad, met zoveel mooie energie plaatsen.

Dit weekend was echt een cadeautje voor mezelf, en ik voel dat ik weer een klein beetje veranderd, gegroeid ben!

Lieve Natascha, bedankt voor dit weekend en deze prachtige ervaringen. En voor wie jij bent!

Liefs, Davina Baaten
Baaten Balance

www.stayinbalance.nl - massages en reiki
www.balancestones.nl - edelstenen