QUEX S Bioresonantie / Biofeedback

QUEX S is het allernieuwste en een compleet en veelzijdig bioresonantie systeem wat aangesloten is op een computer. Het meet het lichaam in een korte tijd door op maar liefst 10.000 punten, zowel fysiek, emotioneel als energetisch. Hiermee worden belastende factoren in kaart gebracht zoals bijvoorbeeld allergenen, virussen, toxines, psychische belastingen, tekorten op het gebied van vitaminen, mineralen, aminozuren, enz.

 

Een meting met de QUEX S is geheel pijnloos en non-invasief. Je krijgt een hoofdband, pols- en enkelbanden om welke aangesloten zijn aan de QUEX S. Op deze manier worden door het biofeedback systeem trillingen gesignaleerd die door het lichaam zelf opgewekt worden. De QUEX S communiceert met deze trillingen en corrigeert deze indien nodig. Om te kunnen meten wordt je enkel gevraagd om je schoenen en sokken uit te doen.

 

Voor kinderen is de QUEX S een ideaal instrument om onbalans op te sporen. Juist omdat kinderen vaak niet in staat zijn woorden te geven aan wat ze voelen. Kinderen met gedragsproblemen hebben vaak baat bij QUEX S omdat dit instrument onderliggende oorzaken aan het licht kan brengen, zoals voedselintoleranties.