Over Amare

Amare betekent: overgankelijk liefhebben. Ofwel met liefde doorgeven. Dat vat precies samen wat ik met de reizen, workshops en consulten wil doen ... met liefde doorgeven van ervaringen, ontdekkingen, belevenissen en kennis.
Amare is opgericht door Natascha Rens.


Natascha Rens

Een brede interesse heb ik altijd al gehad. Dat heeft gezorgd voor uiteenlopende studies zoals economie, toerisme, orthomoleculaire geneeskunde, kPNI. Maar dat is kennis...
Langzamerhand kwam ik er achter dat er meer was. Al wichelend en pendelend kwam ik in aanraking met wateraders, krachtlijnen, bijzondere energetische plekken en de energie van objecten. Wauw, ik kan voelen! Ook zonder de wichelroede en de pendel begon ik deze vaardigheid verder te ontwikkelen. Er ging een wereld voor me open. Ik ontdekte plekken waar ik me volledig kon opladen en kon genieten van alles wat ik niet zag, maar wel was. Mijn verbazing werd groter en groter. Hoe zijn wij als mens toch het contact met de natuur en onze intuïtie zo uit het oog verloren?

Natascha Rens
Natascha Rens voor de kathedraal van Chartres - 21 juni 2017

Inmiddels heb ik me ook verdiept in natuurcoaching en werk ik met de natuur om mensen de wijsheid in zichzelf te laten (her)ontdekken. Door buiten te werken en te bewegen, ontstaat er als het ware vanzelf beweging in levensprocessen.

Voelen, werkelijk jezelf en je omgeving aanvoelen, en daar adequaat op reageren, is misschien wel het meest belangrijke voor je gezondheid.

Met Amare kan ik alles combineren wat me lief is.

  • Laten ervaren en voelen van bijzondere plekken tijdens reizen en hierdoor dichter bij de natuur en/in jezelf komen.
  • Workshops over gezondheid, de natuur en haar energie. 
  • In en met de natuur mensen begeleiden door middel van natuurcoaching.
  • Persoonlijk consult in combinatie met SCIO bioresonantie in mijn orthomoleculaire praktijk over gezondheid, voeding, beweging en lifestyle.

Gezondheid is mijns inziens niet enkel gezond eten, voldoende bewegen of op tijd rust nemen. Het is een totaalpakket, waarbij het volgen van je  hart misschien wel bovenaan staat.

Geniet van alles wat je doet!