Amare - ontmoet de natuur in jezelf

Mijn missie

Het is mijn missie om je de natuur in jezelf én om je heen te laten (her)ontdekken, waardoor je zelf richting kunt geven aan je leven en aan het roer kunt staan van je eigen gezondheid.

 

Om dit te bereiken bied ik met Amare het volgende aan:

  • Individuele consulten waarbij ik een combinatie toepas van QUEX S bioresonantie, coaching (Psycho Energetica), voeding & suppletie, visualisatie & meditatie en de helende energie van mijn handen.
  • Reizen & Workshops waarbij ik je laagdrempelig op een andere manier naar de natuur laat kijken en beleven. Om jezelf dan te laten ontdekken wat dat zegt over jou op dit moment in je leven.
  • In een natuurlijke en groene omgeving coachen bij grote en kleine levensvraagstukken door middel van Natuurcoaching.

Amare betekent
overgankelijk liefhebben.
Ofwel met liefde doorgeven.


Natascha Rens

Orthomoleculair therapeut & Psycho-energetisch master coach

Het heeft een poosje geduurd voordat ik richting gevonden had in mijn leven. Door mijn brede interesse heeft dat geleid tot verschillende studies zoals economie, toerisme, orthomoleculaire geneeskunde, kPNI (klinische Psycho Neuro Immunologie), natuurcoaching en psycho-energetica. Dat heeft me kennis en veelzijdigheid opgeleverd. Tevens heb ik diverse cursussen gevolgd op het gebied van energetisch waarnemen, intuïtieve ontwikkeling, Reiki en magnetiseren. Bij Amare combineer ik die uiteenlopende vakgebieden en vaardigheden in de diensten die ik aanbied.

In mijn vrije tijd zoek ik graag de rust op en ben ik veel in de natuur te vinden. Ook reis ik graag en bezoek dan bijzondere plekken zoals oude krachtplaatsen, stenencirkels en kathedralen. Ik heb namelijk een bijzondere interesse in wateraders, leylijnen, krachtplaatsen en andere energetische plekken. Een wichelroede en pendel heb ik altijd bij me.


In mijn werk combineer ik opgedane kennis met mijn intuïtie.  Daarbij luister ik ook tussen de regels door. Hiermee haal ik het beste uit mezelf en de mensen waarmee ik werk. Van nature straal ik rust uit, maar werk ik tevens met enthousiasmerende passie. Daarnaast beschik ik over een gezonde dosis relativerende nuchterheid. Ik ben serieus waar het moet en breng humor in waar het kan.

Door verschillende ervaringen in mijn leven heb ik een uitgesproken visie over gezondheid ontwikkeld. Gezondheid is mijns inziens niet enkel gezond eten, voldoende bewegen en/of op tijd rust nemen. Het is een totaalpakket, waarbij het volgen van je  hart bovenaan staat. Doen waar je goed in bent én waar je blij van wordt

Geniet van alles wat je doet!

Natascha Rens voor de kathedraal van Chartres
21 juni 2017: Natascha voor de kathedraal van Chartres