Corona - preventie, behandeling & vaccins

Je kunt bij mij terecht voor:

  • persoonlijk advies over de preventie van Corona
  • persoonlijk advies over wat je kunt doen bij besmetting (bij klachten doen we dit consult online) (voeding & suppletie)
  • behandeling en persoonlijk advies over (langdurige) restklachten na een besmetting (via bioresonantie, voeding & suppletie)
  • behandeling van symptomen na / tgv vaccinatie (via bioresonantie, voeding & suppletie)
  • ontstoren van vaccinatie (via bioresonantie en homeopathische druppels)
  • ondersteuning bij onrust en/of angst tgv Corona en de maatregelen (via visualisatie, meditatie & coaching)

Ik volgde nascholing over de behandeling van Corona. Zowel ter preventie als bij behandeling van besmetting en restklachten. Naast suppletie en voeding zet ik via bioresonantie specifieke frequenties in om energetisch optimaal te kunnen behandelen.
Mijn bioresonantie apparaat is voorzien van de nieuwste software met daarin de frequenties van de COVID-19 vaccinaties. Hierdoor kan ik het lichaam helpen vaccinaties te ontstoren en symptomen tgv vaccinaties behandelen. Indien nodig maak ik homeopathische druppels zodat je thuis  de behandeling kunt voortzetten.

Neem gerust contact op om te informeren wat ik voor jou kan betekenen. Of maak een afspraak voor een consult in mijn praktijk of online. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Mijn behandelingen zijn nooit een vervanging voor medische behandelingen. Bij twijfel en/of (ernstige) klachten zoals hoge koorts of benauwdheid, raadpleeg altijd een arts.


Blog: Met COVID aan de borst

Gevaccineerd of niet, besmet kun je worden en ziek ook. Wat dan? Onder de wol kruipen en hopend afwachten dat je er snel en zonder restklachten vanaf komt? Help je immuunsysteem en rem de vermenigvuldiging van het virus doeltreffend met natuurlijke middelen.
Lees verder ...

Recensie van Wilhelm over de behandeling van zijn restklachten

"Na Corona bleef ik moe. Mijn energieniveau was laag. En mijn “batterij” was soms opeens helemaal leeg.
Gedurende het bezoek hebben we de klachten doorgesproken. Samen brengen we de unieke combinatie van Corona, mij en omgevingsfactoren in kaart. Vervolgens de behandeling. Ik voelde meteen dat mijn lichaam werd geactiveerd om er bovenop te komen. En dan naar huis met een lijstje supplementen om te bestellen.
Terug naar huis ben ik een beetje loom. Alsof ik terug kom van de sauna. 's Nachts als een blok geslapen. En warempel, voor het eerst sinds weken uitgerust wakker geworden. Die dag gaat het lampje nog vroeg uit, maar door de supplementen gaat het elke dag beter.
Ik ben blij dat ik ben langs gegaan. Waar ik nu ben was ik (nog) niet geweest zonder de behandeling en de juiste supplementen.
Vooral de persoonlijke benadering spreekt me aan. Niet iedereen reageert hetzelfde op Corona, dus een standaard oplossing is er niet. Bij Natascha word je op maat behandeld."


Besmet met Corona?

In overleg verzetten we de afspraak of plannen we een online consult.
Is het onderstaande van toepassing, neem dan eerst contact op om te overleggen voordat je naar mijn praktijk komt.
  • bij neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38C)
  • als je de afgelopen 24 uur klachten (covid-19 symptomen) hebt gehad
  • als je een huisgenoot of gezinsleden hebt met koorts en/of benauwdheidsklachten
  • als er bij jezelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen Covid-19 is vastgesteld
Twijfel je over je gezondheid op de dag van de afspraak?
Neem dan vóór de afspraak contact met mij op om te overleggen of jouw behandeling kan doorgaan.
Besluiten we de afspraak te annuleren / verzetten dan wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.