Een spiegel met een kwispelstaartje

Over dromen waarmaken, massagetafel ... en win een behandeling

Trippel, trappel, trippel, trap hoorde ik op mijn laminaat. De deur van mijn praktijk ging open. Eerst zag ik een nat neusje, daarna een lief snoetje, vier pootjes, een klein lijfje gevolgd door een kwispelstaartje. Overduidelijk niet het paard van Sinterklaasje. Nu ben ik wel wat gewend in mijn praktijk. Ik ontvang mannen, vrouwen en kinderen met uiteenlopende klachten. Maar een hond die mijn praktijk binnenwandelde voor een behandeling? Dat was nieuw.

 

Iedere bioresonantiebehandeling is helend, inzichtelijk en spiegelend. Het reikt aan wat je op dat moment nodig hebt. In energetische frequenties én in boodschappen. Met een hond als cliënt bleek het spiegelend effect nog groter. Zowel voor de eigenaar als voor mij.

 

In het begin van de behandeling kon de hond zijn rust niet vinden. 'Hij is onrustig van de behandeling', concludeerde de eigenaar. Dat bleek echter niet het geval. 'Hij is onrustig, omdat jij onrustig bent', koppelde ik terug. Ondertussen ging ik op de grond zitten en legde mijn hand op het buikje van de hond, terwijl ik verder behandelde. De hond draaide wat, ging tegen mijn been aanliggen en viel in slaap. Dieren zijn spiegels.

 

Ook voor mij was dit een eyeopener. Ik had al langer het verlangen om op een andere manier te gaan behandelen. In deze hectische maatschappij wilde ik een behandeling bieden waarbij ik bioresonantie kon combineren met de helende energie van mijn handen waarbij cliënten echt even tot rust konden komen. De hond liet me zien dat het tijd was om mijn verlangen te gaan realiseren.

Niet lang daarna kreeg ik het laatste zetje. Van een collega therapeut Corinne Maaten van Rond en Rond kreeg ik een massagetafel aangeboden. Ik had haar verteld over mijn wens om anders te gaan behandelen en dat ik daarvoor een massagetafel nodig had. 'Ga je dromen waar maken!', zei ze me terwijl ze haar massagetafel in mijn kleine Ka-tje duwde. Een dag later lag mijn bureau in drie stukken welke plaats maakte voor de massagetafel.

Sinds enkele weken heb ik mijn behandelwijze omgegooid. Tot mijn blijdschap ontstond er een bijzondere synergie tussen bioresonantie en de ondersteunende helende energie van mijn handen. Mensen komen tot rust en voelen de energetische stroming die op gang komt. Het is een merkbaar effect voor zowel mij, mijn bioresonantie apparaat als de cliënt. Waar nodig vul ik aan met een voedings- en suppletie interventie en wissel ik af met coaching voor nog meer richting en inzicht.


'Dat niet meer mensen zich zo laten behandelen?!', vroeg een cliënt zich gisteren af na haar eerste behandeling.

 

Dat bracht me op een idee. Wie zou jij willen verrassen met een bioresonantiebehandeling? Een nieuwjaarsgeschenk waar je maar weinig voor hoeft te doen. Op Facebook loopt er een actie. Tag degene die jij een behandeling zou willen geven en vertel waarom. Op 31 december maak ik de winnaar bekend. Is het degene die jij getagt hebt, dan krijg ook jij een gratis bioresonantiebehandeling.
Naar de Facebook actie! Enne ... delen is lief!

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Bianca Torsy (zondag, 15 december 2019 23:19)

    Wederom een fijne blog, en wat mooi dat je via onverwachte ontmoetingen en aanbiedingen steeds een stukje verder komt bij waar je wezen wilt� Keep up the good work❤

  • #2

    Paul H. (zaterdag, 21 december 2019 19:53)

    Mooi stukje Natascha, leuk om te lezen hoe je je verder ontwikkelt :-)