The magic takes place outside the box!

Over de weg naar de energetische exploratie van de Oude Buisse Heide

Al maanden loop ik met het idee rond om energetische wandelingen in de Oude Buisse Heide in Achtmaal te organiseren. Degenen die me goed kennen, hebben me daar al heel enthousiast over horen vertellen. Misschien zelfs wel over-enthousiast (sorry guys!). De Oude Buisse Heide is nou eenmaal een fascinerende plek!

 

Over deze plannen heb ik heel wat uitgewerkt. In het bos en in mijn kamertje op mijn laptop. Welke route ik wil lopen, wat ik vertellen wil en wat ik doen wil. Speuren naar informatie en verwerken in mijn verhaal. Vandaag was het weer zover. Die laptop ging weer aan. Voordat ik ging schrijven, las ik eerst de al geschreven documenten over mijn plannen door. En al lezende ... warempel ... heb ik echt dezelfde informatie meerdere malen opgeschreven??? Een teken aan de wand, niet? Een voorzichtige conclusie kwam mijn hersenen insijpelen ... ontbreekt het mij aan lef om met mensen naar de Oude Buisse Heide te gaan om mijn fascinatie te delen? Om ze het bos te laten voelen en beleven? Ze andere zintuigen te laten gebruiken? Ze te laten verwonderen over wat ze ontdekken? Over het bos en over zichzelf? Het begint er toch wel sterk op te lijken!

 

Ok, tijd om mezelf toe te spreken! Ik kan blijven schrijven, informatie verzamelen en plannen tot ik een ons weeg, maar daar bereik ik niets mee. The magic takes place outside the box. Of, in mijn geval wel heel letterlijk: buiten in het bos! Tijd om in actie te komen. Genoeg geschreven, verzameld en gepland. Laat de magie nu maar zijn werk gaan doen, daar in het bos. Mijn plannen verdienen beter, het bos verdient verwondering en de mensen ook. Er valt namelijk veel meer te beleven in het bos, dan wij doorgaans ervaren en zien.

 

Kortom ... zin om met me mee te gaan? De Oude Buisse Heide op een andere manier te aanschouwen en beleven?

 

Heb je geen ervaring met het aanvoelen van energetische plekken, maar ben je wel nieuwsgierig, dan daag ik jou extra uit! Ga met me mee naar de Oude Buisse Heide en laat me je meenemen naar bijzondere plekken om te beleven en aan te voelen.

The magic takes place outside the box.

Ook voor jou!

 

Wil je de details lezen over de workshop 'Energetische Exploratie van de Oude Buisse Heide'?

Lees dan gauw verder ...

Reactie schrijven

Commentaren: 0