Markeer je zomer met kleur

Mijn zoon beleefde maandag zijn eerste schooldag in de eerste klas. Wat króóp die dag voorbij. Voor mij dan hè, want oh wat wilde ik graag zijn belevenissen horen. Toen hij de school uit kwam, vloog hij in mijn armen. 'En, hoe was het?', vroeg ik hem nieuwsgierig. 'Leuk! Mag ik nu gaan spelen?' Voordat ik antwoord kon geven, hing hij al onderste boven aan het klimrek. Dat was het hele verhaal van zijn eerste schooldag. Ongetemde nieuwsgierigheid liet mij plankgas naar school rijden om uiteindelijk te horen dat hij zijn mijlpaal had teruggebracht tot één woord: leuk...

 

De meest gestelde vraag van de laatste dagen was 'hoe was jouw zomer?' Door mij én aan mij. Ik heb vele uiteenlopende antwoorden gehoord: de liefde van mijn leven ontmoet, mijn CT-scan was positief, de B&B lag uit de richting, niet aan opruimen toegekomen, heerlijk niks gedaan, enzovoort.

 

Ondanks uiteenlopende antwoorden, viel me één ding op:

De zomer is kennelijk ook in een paar woorden samen te vatten. Al die dagen en weken van zon zijn terug te brengen naar een paar momenten die als herinnering de zomer van 2018 markeren. Zie hier het belang van het creëren van mooie momenten in je leven. Ondanks, of dankzij, alles wat er op je pad komt. Momenten die zorgen voor prachtige herinneringen en voor altijd jouw zomer van 2018 zullen samenvatten. Zorg dat je je zomer markeert met kleur.

 

Mijn zomer van 2018? Tot nu toe markeer ik die met betoverende zonsondergangen aan zee, treinavontuur met mijn zoon, maar vooral het realiseren van een nieuwe uitdaging. Mooie momenten maak je zelf. Dat is mij wel duidelijk.

 

Maar … de zomer is nog niet voorbij. Ik heb nog mooie momenten in het vooruitzicht. Heb jij zin om zo'n mooi moment samen met mij te beleven? Zo op de valreep een bijzondere herinnering toevoegen aan de samenvatting van jouw zomer?
Dan heb ik een suggestie voor je. Freerunner Dominic Di Tommaso laat je Brugge zien zoals geen enkele toerist ooit gezien heeft. Dat ga ik óók doen, samen met jou, tijdens Energetisch Brugge op 22 en 23 september.

Filmpje gezien? Nu hoor ik je denken: No way!

Ok, toegegeven, niet op díe manier. Maar ik laat je Brugge wel zien en beleven op een manier zoals geen enkele toerist Brugge beleeft. Je gaat een weekend tegemoet wat je kijk op de natuur en de stad voor altijd zal veranderen. Een weekend waarin je jouw zomer met verwondering afsluit en de herfst aanvangt met nieuwe vaardigheden. Terugkijkend naar de vorige edities van Energetisch Brugge, gaat dit zonder twijfel een mooie herinnering opleveren welke gepaard gaat met veel plezier.

Doe je mee? Mooie herinneringen maken?
Er zijn nog een paar plekjes vrij. Hier vind je alle info.

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0