Sla eten is goed, patronen doorbreken beter

Ja, je leest het goed. Volgens mij heb ik hiermee als orthomoleculair therapeut zojuist mijn eigen vakgebied ondermijnd. Maar het vat eigenlijk precies samen wat ik de afgelopen jaren in mijn praktijk gezien heb. Je kunt een ontzettend goed voedingspatroon ontwikkelen, maar als je andere belastende factoren in je leven niet aanpakt, dan is dat zoiets als dweilen met de kraan open. Ik bedoel: als je relatie niet lekker loopt of als je niet blij bent met je baan, dan kun je beter dáár aan gaan werken. Je gaat dan meer bereiken dan met het eten van sla.

 

Daarmee zeg ik niet dat gezond eten niet belangrijk is. Integendeel. Voeding levert je immers de bouwstoffen van je lichaam. Dus dat is best iets essentieels, nietwaar? Maar jezelf blind staren op enkel voeding bij klachten is een gemiste kans. Het is belangrijk om te kijken naar het grotere geheel.

 

Mijn behoefte om ook daarin iets te kunnen betekenen werd steeds groter. Mede veroorzaakt door het bioresonantie apparaat waarmee ik werk. Deze meet namelijk niet alleen voedingsgerelateerde zaken, maar bijvoorbeeld ook emoties. Het één staat niet los van het ander.

 

Ik merkte dat ik én een bijdrage wilde leveren aan educatie over gezonde voeding én ondersteuning wilde bieden bij inzichten omtrent levensvraagstukken. En daarmee zette ik mezelf in een frustrerende spagaat. Als ik iets doe, dan wil ik dat goed doen. Daarom heb ik een concept bedacht waarin ik beide in een optimale setting kan aanbieden. Namelijk een traject waarbij ik Voeding & Bioresonantie combineer met Natuurcoaching. Sla eten is goed, vis trouwens ook. Belastende patronen doorbreken is beter. Maar beide is het allerbeste!

 

De combinatie biedt jou unieke voordelen:

  • inzicht in je fysieke, emotionele, energetische gezondheid én in je levensvraagstukken
  • deze inzichten omzetten in concrete stappen
  • waarbij je samenwerkt met één en dezelfde therapeut/coach
  • je dus maar één maal een intake hoeft te doen
  • wat je tijd en kosten bespaart
  • je sneller resultaat bereikt
  • én je tijdens het traject kunt switchen tussen de beide onderdelen afhankelijk van je behoefte op dat moment

Nieuwsgierig geworden? Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak, dan gaan we samen op pad.

 

Uiteraard hoef je niet voor die combinatie te kiezen. Je kunt nog steeds terecht voor enkel Voeding & Bioresonantie of enkel voor Natuurcoaching. Jij weet immers het beste wat je nodig hebt.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0