Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet

Over bioresonantie, wantrouwen, regie en zelfinzicht

'Ik geloof hier dus echt niks van hè.'

Tegenover me zat een 16-jarige jongeman en zijn moeder. Ze zaten nog geen 2 minuten bij me binnen.
'Pas maar op', hoorde ik zijn moeder tegen hem zeggen, 'zij weet straks alles van je.' Hij keek naar zijn moeder en vervolgens naar mij.

 

Ik begreep zijn wantrouwen. Geef hem eens ongelijk. Hij heeft klachten, wil er van af, maar vindt in het reguliere circuit tot op heden geen oplossing. Dan komt hij bij mij en wordt met enkelbandjes, polsbandjes en een hoofdband aangesloten aan één of ander apparaat. Ok, ok, de SCIO is geen één of ander apparaat, maar in zijn ogen natuurlijk wel.

De SCIO, waar ik in mijn praktijk mee werk, is een bioresonantie apparaat. Bioresonantie gaat uit van het principe dat alles uit trillingen (frequenties) bestaat. Zowel in je lichaam, als daarbuiten heeft alles zijn eigen specifieke trillingsfrequentie. De SCIO kan dit meten. Deze meting geeft veel informatie over vitamines en mineralen (bijvoorbeeld tekorten), pathogenen, emoties, intoleranties, remedies, etc. Het geeft inzicht in waar de meeste stress zich in het lichaam ophoudt. Door subtiele veranderingen in de levensstijl, tijdelijke inzet van supplementen, werken aan zelfinzicht en/of energetische behandeling met de SCIO krijgen mensen weer de regie over hun gezondheid. De SCIO is inzetbaar bij uiteenlopende klachten, bij 'onbegrepen' klachten. Maar ook als periodieke behandeling als ondersteuning van lichamelijke, emotionele en mentale processen.

SCIO Bioresonantie

Bioresonantie is niet tastbaar en daarom voor veel mensen lastig te begrijpen. Wat wij zien is materie. Maar wat we zien, is heel beperkt. Er is nog veel meer. Vaag? Welnee! Jij weet dit allang. Je hebt vast weleens bemerkt dat er iemand dichtbij je kwam staan, zonder dat je dit zag. Je kreeg een vreemd gevoel, draaide je om en warempel ... daar stond iemand in jouw zone. Nou dat dus. Zelfs in de natuur is dit 'onzichtbare' waarneembaar. Een ieder die weleens heeft deelgenomen aan een workshop of reis van mij, zal dit beamen.

 

Terug naar de jongeman. Tijdens de intake waren rugklachten niet benoemd. Zijn hulpvraag betrof ook niet zijn rug. Toch viel mijn oog op de signalen die de SCIO gaf over zijn onderrug. 'Hoe gaat het met je onderrug?', vroeg ik hem. Zijn ogen schoten van mij naar zijn moeder. 'Wat heb jij haar allemaal verteld? Dit kan zij helemaal niet weten!' Deze klachten bleken aan de basis te liggen van de klachten waarvoor hij bij mij kwam. Zelfs ik verbaas me nog keer op keer over de informatie en inzichten die door bioresonantie naar boven komen. En ... nog belangrijker, wat zorgt voor begrip en aha-momenten.

 

Dit is het leuke van mijn werk. Zowel in mijn praktijk als tijdens workshops en reizen, houd ik me bezig met dingen die je niet ziet, maar er wel zijn. Ik maak je daar bewust van. Het brengt verwondering en inzicht. Iedere keer weer. Ik noem het wondertjes.

 

Nieuwsgierig naar wat een SCIO meting met bioresonantie voor jou kan betekenen? Of wil je je verwonderen tijdens een workshop of reis, bijvoorbeeld in oktober tijdens Energetisch Brugge? Kijk eens rond op mijn website of neem contact met me op.

 

Geïnspireerd geraakt door mijn blog?

Laat hier je gegevens achter en ik stuur je af en toe wat inspiratie en nieuwtjes.
Genoeg geïnspireerd? Uitschrijven kan altijd via een link onderaan iedere mail.

Reactie schrijven

Commentaren: 0