SCIO Bioresonantie / Biofeedback

SCIO Quantum Biofeedback is een compleet en veelzijdig bioresonantie systeem wat aangesloten is op een computer. Het meet het lichaam in een korte tijd door op maar liefst 10.000 punten, zowel fysiek, emotioneel als energetisch. Hiermee worden belastende factoren in kaart gebracht zoals bijvoorbeeld allergenen, virussen, toxines, psychische belastingen, tekorten op het gebied van vitaminen, mineralen, aminozuren, enz.

 

Een meting met de SCIO is geheel pijnloos en non-invasief. Je krijgt een hoofdband, pols- en enkelbanden om welke aangesloten zijn aan de SCIO. Op deze manier wordt door het biofeedback systeem trillingen gesignaleerd die door het lichaam zelf opgewekt worden. De SCIO communiceert met deze trillingen en corrigeert deze indien nodig. Je kunt uw kleding aanhouden. Je wordt hooguit gevraagd uw schoenen en sokken uit te doen.

 

Voor kinderen is de SCIO een ideaal instrument om onbalans op te sporen. Juist omdat kinderen vaak niet in staat zijn woorden te geven aan wat ze voelen. Kinderen met gedragsproblemen hebben vaak baat bij SCIO omdat dit instrument onderliggende oorzaken aan het licht kan brengen, zoals voedselintoleranties.