Voeding & Bioresonantie: mijn werkwijze

Binnen mijn praktijk combineer ik

  • een energetische meting en behandeling met het bioresonantie apparaat SCIO
  • voedingsadvies (eventueel aangevuld met suppletie)
  • eventueel ondersteund met natuurcoaching


Energetische meting en behandeling met SCIO bioresonantie

Ieder mens heeft een elektromagnetisch veld om zijn fysieke lichaam. In dat veld zit informatie welke te meten is met een bioresonantie apparaat. Zo'n meting geeft inzicht in belastende factoren zoals bijvoorbeeld allergenen, pathogenen, toxines, psychische belastingen, tekorten op het gebied van vitaminen, mineralen, aminozuren.


Het interessante is: de SCIO meet niet alleen. Het behandelt ook. Door middel van het terugsturen van frequenties naar dit veld. Hiermee kun je een positieve invloed uitoefenen op dat energetische veld met als doel dat het ondersteunend en voedend inwerkt op het lichaam. 
Lees verder ...

Voeding eventueel aangevuld met suppletie

Het resultaat van de bioresonantie meting geeft ons veel informatie en inzicht. Daarmee gaan we samen naar jouw voedingspatroon kijken.

Wat is goed?
Wat kan beter?
Is ondersteuning met supplementen gewenst?
Op welke manier kun jij je gezondheid optimaal ondersteunen?
Maar vooral: hoe zou JIJ het graag willen?

Lees verder op de pagina 'Orthomoleculaire geneeskunde' ...

Samen met Natuurcoaching?

Mijn ervaring is dat tijdens het consult grote of kleine vraagstukken over het leven naar boven komen die invloed uitoefenen op de gezondheid.  Het kan interessant zijn om daar samen met een coach mee aan de slag te gaan. De natuur leent zich daar uitstekend voor. Als natuurcoach kan ik je ook daarbij begeleiden.
Lees verder ...