Donderdag 26 juli t/m zaterdag 28 juli 2018      -         3 dagen / 2 nachten

Energetisch Brugge 3d/2n


Brugge heeft veel te bieden. In de stad en in haar bosrijke omgeving liggen bijzondere energetische plekken verborgen. Plekken die je in beroering brengen. Waar de gemiddelde toerist aan voorbij gaat, daar sta ik stil. Om je de plekken te tonen, of beter gezegd, te laten ervaren. Wat vertellen die krachtplekken ons over de stad of het natuurgebied? Maar nog veel belangrijker ... wat vertellen ze over jou?

We gaan dan niet alleen op zoek naar de energie in de natuur en de stad, maar ook naar de energie in jou. Hierbij laten we de rust van de natuur als een dekentje over ons heen vallen en beleven wat deze ons te vertellen heeft.
Heb je niet zoveel tijd beschikbaar ... naast deze 3-daagse reis organiseer ik ook een weekend Energetisch Brugge 2d/1n in september.
Echter d
e extra dag tijdens de 3-daagse zorgt voor meer verstilling en vertraging. Hierdoor vind je meer rust en verdieping in het contact met jezelf, de natuur en de stad.  

Wat anderen zeggen:

"... een cadeautje voor mezelf ..."

"... ik wist niet dat ik dit kon voelen ..."

"... een ervaring boven verwachting ..."Waar we overnachten ...

Abdij Sint Andries te Brugge

Gastvrij, laagdrempelig en een belevenis op zich ... overnachten in de Sint Andries abdij. De energie in deze abdij is bijzonder en sluit erg goed aan bij deze 3-daagse Energetisch Brugge.

 

Lees verder over de abdij ...

 

 

Wat we gaan doen ...

Wat is energie voor jou? Heb jij voldoende energie? Heeft energie invloed op de inrichting van een landschap of een stad? En op jou? Ga mee en ontdek, beleef, verwonder en geniet!

 • In de natuur op zoek naar jouw energie
 • Theoretische onderbouwing
 • Energetische boswandeling
 • Speciale beleving van volle maan
 • Energetische exploratie in Brugge

Meer over de activiteiten ...

Praktische info en Prijs

 • Do 26 t/m za 28 juli 2018
 • Beleef Brugge op een andere manier
 • Kleine groep - max. 8 deelnemers
 • Overnachten in een abdij
 • Bijzondere activiteiten
 • Volledig verzorgd
 • Vroegboekprijs: 299 euro all-in
  Na 15 mei: 325 euro all-inFoto's van Energetisch Brugge op 3 t/m 4 maart 2018


Begeleiding door Natascha Rens

Graag neem ik je mee op deze 3-daagse Energetisch Brugge.  Ik heb een bijzondere passie voor energie van de natuur. Sinds enkele jaren heb ik verschillende vormen van energie in de natuur en stad intensief verkend. Samen met enthousiaste collega's op energetisch vlak. Daarnaast ben ik op slag verliefd geworden op Brugge en heb daar ontelbare keren mijn pad bewandeld. Mijn verwondering over de natuur en Brugge deel ik graag met anderen. Dit doe ik met enthousiasmerende passie, relativerende nuchterheid en een lach op mijn gezicht.

Daarnaast heb ik me verdiept in natuurcoaching. Dit is een vorm van coaching waarbij ik mensen de natuur laat voelen, beleven en spiegelen. Hierdoor ontstaan krachtige inzichten in henzelf en antwoorden op grote of kleine vraagstukken in hun leven. Door letterlijk te bewegen in de natuur, komt als het ware beweging en verandering in hun leven als vanzelf op gang.

Door mijn passie en natuurcoaching te combineren, kan ik je het contact met jezelf, de natuur en de stad laten verdiepen.
Ga je mee op avontuur?

Liefs Natascha
Meer over Natascha Rens


Blogs over Energetische reisjes in Brugge

7 maart 2018 - Blog: Gepassioneerd springen in het diepe
31 januari 2018 - Blog: De  magie van een bos in rust
15 september 2018 - Blog: Krachtplaatsen ... wat moet je er mee?

14 september 2018 - Blog: Waarom Brugge?
12 september 2018 - Blog: Waar de wind me heen blaast ... (een reisje wat van Zundert naar Brugge verhuisde ...)
Naar een overzicht van alle blogs ...