Geplande reizen

Za 22 t/m zo 23 september 2018

Energetisch Brugge - 2 dagen / 1 nacht

Verdiep het contact met de natuur, de stad én jezelf!

249 euro all-inReizen

Reizen is evolueren. Het is ontdekken en je verwonderen. En als je het echt goed doet, (her)vind je jezelf meer en meer.

 

De natuur is veel meer dan bomen of een heidegebied. Een stad is veel meer dan straatjes en een kerk. Je kan de energie van zo'n plek voelen. Met en/of zonder hulp van een wichelroede of pendel.

Is dit zweverig? Voor mij niet (meer). Het is misschien wel aardser dan dat wij ons beseffen. In vroeger tijden was men veel meer één met de natuur in al haar facetten, tastbaar en ontastbaar. Mensen vertrouwden feilloos op hun gevoel. Echter heden ten dage zijn we het contact met ons gevoel wat uit het oog verloren. Onze intuïtie laten we wat links liggen.
Echter zou onze intuïtie niet het krachtigste instrument van onze gezondheid zijn? Vertrouwen op je gevoel en daar adequaat op reageren?

 

De reisjes van Amare brengen je waar je zijn mag: dichter bij jezelf. We nemen je mee naar plekjes waar je je kan verwonderen over alles wat je ziet. Maar vooral ook alles wat je niet ziet. Wat voel je en wat ervaar je?
Ga mee en beleef mee.