Woensdag 20 februari 2019 19:30 - 21:30

Volle maan beleven in de natuur

De volle maan heeft iets mystieks in zich. Het heeft effect op ons als mens én op de natuur. Tijdens deze avond gaan we dat ervaren. We gaan een plek bezoeken waar de volle maan direct zijn invloed op uitoefent. Tijdens volle maan is de energie daar totaal anders als overdag. Om het verschil te ervaren, nodig ik je ook uit mee te doen met de Energetische Exploratie van de Oude Buisse Heide.

 

Ook bomen zijn gevoelig voor de volle maan. Sommigen reageren daar heel sterk op. Ik vertel je over de achtergrond en werking van dit fenomeen. Maar dat is niet alles, je gaat het ook beleven.

 

Tijdens de workshop laat ik je ultieme rust ervaren. Je gaat de stilte in én rondom jezelf ontmoeten.

Het maanlicht is een reflectie van het zonlicht. Tijdens volle maan worden we als het ware verlicht. We worden uitgenodigd om naar onszelf te kijken. Om zelfreflectie toe te passen. Daarbij mogen we naar alles in onszelf kijken. Ook de donkere delen in ons. Het maanlicht helpt daar bij. Als we dat doen en loslaten wat niet meer van toepassing is op ons, kunnen we vol energie verder en ons richten op nieuwe uitdagingen die op ons pad komen. Deze volle maan heeft als boodschap kiemkracht. Welke plannen mogen echt ontkiemd worden? Zijn er nog overtuigingen die je tegenhouden? In de stilte ga je ontdekken welke boodschap deze volle maan voor je heeft.

Blogs over energetische exploratiesEcht iets voor jou als je:

  • wil ontdekken welk effect de volle maan heeft op speciale krachtplaatsen;
  • zelf wil aanvoelen welk effect de energie van de volle maan heeft op bomen;
  • echte rust wil ervaren;
  • dat je gevoeliger bent, dan je mogelijk dacht;

  • het contact met jezelf en de natuur wil versterken;

 

Deelnameprijs

20,00 euro

Inschrijven

Volgeboekt - inschrijven is niet meer mogelijk. De volgende workshop is op woensdag 20 maart: Supermaan & Lente-equinox

Wanneer?

Woensdag 20 februari 2019 19:30 - 21:30 uur

Voor wie?

Voor iedereen die de natuur op een andere manier wilt leren kennen of ervaren. Ervaring met krachtplaatsen, krachtlijnen en energetisch waarnemen is niet vereist. Ook hoef je geen ervaring te hebben met mediteren. Kom zoals je bent en wees welkom.

 

Waar?

We komen samen op de parkeerplaats aan de Roosendaalsebaan / Buissedreef. Deze is bereikbaar vanaf de Buntweg vanuit Achtmaal of vanaf de Roosendaalsebaan vanuit Roosendaal.