Een nieuwe datum volgt spoedig ...

Het Levenswiel: een bruikbaar kompas in je leven

De Kelten hadden het levenswiel. De indianen gebruikten het medicijnwiel. Andere benamingen, maar ondanks dat er een oceaan tussen deze culturen zat, hebben deze wielen behoorlijk veel kenmerken. Deze oude natuurvolken gebruikten het wiel als een bijzonder instrument om hun plaats in hun levenscyclus te vinden en te beleven. Om hen antwoorden en richting te geven.

 

Wat gaan we doen?
We starten de workshop bij mij aan de keukentafel met een kop koffie of thee. Daar vertel ik je over het levenswiel en hoe we deze gaan toepassen. Daarna gaan we naar buiten. In de wei leggen we samen het levenswiel. Tijdens het leggen van dit wiel zul je gaan merken, dat het niet zomaar een cirkel is wat we gaan leggen. Het is meer dan dat. Vervolgens word je uitgenodigd het levenswiel te gaan lopen. Gewoon op jouw manier en op jouw tempo. Ergens ga je halt houden. Dat gebeurt vanzelf. Vervolgens ga je ontdekken wat die plek jou te vertellen heeft over jouw leven of het specifieke thema waarmee jij deze workshop begonnen bent. Tevens ga je ondervinden of en welke actie er nodig is.

Thema's of vragen
In het levenswiel kun je een speciaal thema inbrengen om inzicht te verkrijgen. Bijvoorbeeld je relatie, je werk, je studie of je persoonlijke ontwikkeling. Je kunt zelfs nog specifieker het levenswiel aanvangen met een concrete vraag, bijvoorbeeld: hoe kan ik mijn passie tot uiting laten komen in mijn job.
Je kunt het levenswiel ook zonder vraag of thema aanvangen. Het wiel gaat je vanzelf duidelijk maken wat er op dit moment belangrijk voor jou is.

Liever 1-op-1?
Mocht je het levenswiel willen leggen, maar liever niet in een groep? Ik begeleid je graag tijdens een individuele sessie natuurcoaching.

 

Speciale actie
Zou je na deze workshop de verkregen inzichten verder willen uitdiepen of anderszins door mij gecoacht willen worden, dan heb ik een leuke aanbieding. Als deelnemer van deze workshop kun je twee natuurcoachingssessies van 1,5 uur afnemen voor een speciale prijs van 120 euro (normaal: 2 x 85 euro = 170 euro). Deze workshop is ook een leuke gelegenheid om kennis te maken met mijn werkwijze.

Blog over werken in en met de natuur

Voor meer achtergrondinformatie over werken in en met de natuur, lees eens mijn onderstaande blog.
Blog: Vier het leven!
Blog: Van een mantelpakje op 5-hoog naar regenlaarzen in de modder


"Ik liet me leiden door de energie van de natuur zelf, en kwam tot onverwachte en treffende inzichten."

Jan Guetens - Osteopaat D.O.
www.janguetens.be


Fotogalerij

In de fotogalerij vind je het foto album met foto's van de vorige workshop gehouden op 1 juli 2018.
Praktische informatie

Wat ga je ontdekken?

 

  • wat het levenswiel precies is

  • hoe je het kan toepassen in je leven
  • welke plek jij op dit moment inneemt in je levenswiel
  • inzicht in jouw huidige situatie en/of specifieke vraag
  • welke concrete stappen er nodig zijn
  • dat je veel gevoeliger bent dan je mogelijk dacht

 

Deelnameprijs

20,00 euro (incl.  koffie of thee)

Inschrijven

Wanneer?

Een nieuwe datum volgt spoedig ...

Voor wie?

Voor iedereen die meer inzicht wil in zijn of haar leven en het leuk vindt dit op een ongedwongen manier in de buitenlucht te ontdekken. Je kunt je tijdens deze workshop richten op een specifiek thema bijvoorbeeld loopbaan, persoonlijke ontwikkeling, relatie, enz. Maar ook zonder specifieke vraag of thema meedoen en bemerken wat er op je pad komt.

Waar?

Wernhoutseweg 179a
4884 MC Wernhout