Hoe verloopt een consult ...

Eerste consult

In het eerste consult (ca. 90 minuten) bespreken we de reden van jouw bezoek aan mijn praktijk en wat ik voor jou zou kunnen betekenen.

 

Vervolgens doen we een meting met de SCIO. De SCIO is een bioresonantie apparaat verbonden aan een computer. Hij meet in een relatief korte tijd je lichaam energetisch door op maar liefst 10.000 punten. De resultaten bespreek ik met je. Het unieke van de SCIO is dat hij niet alléén meet, maar ook behandelt.

 

Het resultaat van de SCIO meting en ons gesprek geven samen een beeld over je gezondheid. Vervolgens kijken we hoe jij het beste invloed kunt uitoefenen op je gezondheid. Mijn rol hier in is: energetische bioresonantie behandeling met de SCIO, voedingsadvies, eventuele aanvulling door middel van suppletie, bewegingsadvies en/of gewoon een goed gesprek van mens tot mens. Samen bepalen we wat het beste bij jou past en kijken we wat haalbaar voor jou is.

Vervolgconsult

In een volgend consult (ca. 60 minuten) bespreken we de vorderingen van de behandeling en sturen we indien nodig bij. Tevens zet ik de SCIO in voor een bioresonantie behandeling om het lichaam de juiste energetische impulsen te geven.

Afspraak maken

Nieuwsgierig geworden?
Neem gerust contact met me op voor het bespreken van de mogelijkheden en/of het maken van een afspraak.

Aantal consulten

Het aantal consulten is afhankelijk van je wensen, je mogelijkheden en je eventuele klachten en de therapietrouw. Soms zijn 2 of 3 consulten al voldoende, soms zijn er meerdere gewenst.

Meestal zitten er in het begin 3 tot 6 weken tussen ieder consult. Verderop het behandeltraject wordt er vaak gekozen voor een langere periode.

Je kan er ook kiezen om je regelmatig (bijvoorbeeld maandelijks) energetisch te laten behandelen met de SCIO. Ook deze periodieke behandelingen zijn individueel afgestemd op jouw wensen.